Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frau Stille

Prorocze sny

Polecane posty

Gość Frau Stille

Zdarzyło się wam kiedyś, że sen, który mieliście stał się prawdą następnego dnia ? Taki proroczy, przepowiadający ? Jestem ciekawa, czy jest więcej takich jak ja :P :)

Gość 21 grudnia przysnilo
mi sie, ze dostalam prezent od dziadka na swieta ze slowami ze "tej wigilii sie nie zobaczymy", rano okazalo sie ze dziadek popelnil samobojstwo.

to bylo 11 lat temu

Gość Frau Stille
Dużo snów mi się sprawdziło, ale 2 dni temu śniło mi się, że w robocie odebrali mi stanowisko i przydzielili nowe, czego nie chciałam. Następnego dnia bałam się i jak najszybciej pobiegłam na swoje miejsce by ktoś mi go nie odebrał. Po kilku godzinach stało się. Wzięli mi stanowisko i dali najgorsze z najgorszych... :/

Gość ja powiem tak
tak sprawdziło mi się ale byłam tego całkiem nieświadoma dopiero po czasie gdy po raz trzeci śnił mi się ten sam sen tyle że w innej formie chociaż główny temat był taki sam sprawdziłam w senniku.... jak sobie przemyślałam pewne sprawy doszłam do wniosku że to co mi się przydarzyło mogę zaliczyć do tego że pierwsze dwa sny były prorocze a po tym trzecim też sie sprawdziło teraz na szczęście już od dawna mam spokój

a no dziwne... Nie potrafie tego wytlumaczyc. Kilka razy zdarzylo mi sie tez cos jakby "przeczycie". tzn jakis wewnetrzny niepokoj przed czyms blizej nieokreslonym i zazwyczaj konczylo sie to wlasnie przykra wiadomoscia, czy jakims zlym zdarzeniem.

Gość Frau Stille
Inne sny : Dom dziadka. Przy stole siedzą 2 Buki (jeśli ktoś zna muminki to wie). Jedna zwykła, lodowa druga z ognia. Grały w karty. Nie pamiętam więcej, ale kilka dni po tym śnie mój dziadek zginął w płomieniach we własnym domu Można się domyslić która z nich wygrała w karty... :(