Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niski wysportowany facecik

Nie podoba mi się dziewczyna... co robić?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu spędzałem wiele czasu na portalach randkowych ilove, randki czy gumtree. Spotykałem się z dziewczynami ale to na zasadzie spotkanie i nic więcej. Nie było żadnego całowania,macania czy seksu. Pewnego dnia z gumtree spotkałem się z jedną dziewczyną. Na zdjęciach wydawała się fajną brunetką. Ogólnie fajne rozmowy, wiele z przeszłości Nas łączyło jak pasje i takie tam :P No i czekam na przystanku bo tak się umówiliśmy. Wychodzi z tramwaju i patrzę i myślę " O nie tylko nie Ona" ale, że nie jestem z tych co zobaczą lekkiego paszteta i uciekają. Podszedłem, pocałowałem w policzek (Ona zaskoczona :D) i jedziemy do Pubu. Tam gadka parę piwek, później spacer i odwiozłem Ją. W sumie mówiłem, że się spotkamy kiedyś tam :P Ale Ona jak by mnie kontrolowała, myśli, że jestem na Jej własność. Siedzę na gadu na niewidocznym i tylko zmienię status Ona pisze. Tak jak by całe dnie czekała i patrzyła na to czy coś się zmieni w moim statusie. A to czasem sms-y a teraz ciągle "Kiedy na piwo idziemy?" oczywiście, że pójdziemy tylko nie teraz. Mam na oku inne dziewczyny i mam obawy, że zrobi mi tak jak jedna co się spotkałem i teraz na Naszej Klasie pisze mi pod zdjęciami jak byśmy byli razem czy spali bo takie dwuznaczne komentarze pisze :o Znajomi się śmieją. A kiedy tej zaproponuje jakieś bliskie spotkanie to Ona "Nie" ale to już druga historia.

Gość animowanka
to po co dodajesz te lale do znajomych na NK? Zablokuj galerie, i kmentarze dla obcych nawet jak Cie znajda to nie podpisza nic glupiego... Wiem, ze sytuacja w Twoim przypadku jest nieco inna ale smieszy mnie posiadanie konta na NK i wklejanie co chwila zdjec z nowa "partnerka"... w ogole dla mnie to wlasnie powod do drwin... A swoja droga ja znalazlam meza na sympatii Powodzenia!

Ale ja nie wklejam zdjęć z nową partnerką, tylko mam parę zdjęć gdzie jestem ja sam :P A ta dziewczyna co pisze to inna, też z gumtree się spotkałem i mam kontakt. Bo już wolę Ją niż tą co byłem w Pubie. A ta ciągle a to na GG, a to czasem esy. Mam takie uczucie jak by Ona myślała, że jestem Jej.

W sumie. Z Nią jak gadałem na GG zaczynałem siebie pokazywać od najgorszej strony niż widziała w Pubie i na spacerze. A to raz przekleństwo, a to, że lubię hazard, a to, że lubię zadymy. Pokazywałem, że jestem taki bad boy. A to odniosło odwrotny skutek! Ona jeszcze bardziej do mnie się "przyssała" :o

Gość w temacie
Wiesz, może powiedz prawdę? Że nie zaiskrzyło i nic z tego nie będzie. Ja raz tak usłyszałam od faceta poznanego przez neta. Była jedna randka, on mi nawet sie spodobał, potem kilka smsów aż w końcu przyznał się, że to nie to. Lepiej powiedzieć prawdę niż kogoś zwodzić.Nie obraziłam się, bo o co?

Nie lubię nikogo ranić. Może po prostu szukam wszelkich cech i wyglądu mojej EX dziewczyny :o

Powedz jej prawdę, że nie jest w Twoim typie - raz, że da Ci spokój, a dwa, że nie będzie się w, to angażować. Lepiej wcześniej wyjaśniać sobie takie rzeczy, przecież nie było powiedziane, że się sobie spodobacie i będziecie parą!!!

Gość Jak chcesz ja splawic to
zacznij pisac, ze nie masz ochoty na zwiazek tylko na przelotny seks , a dziewczyna w ciazy musi sobie - Twoim zdaniem - z ta ciaza poradzic sama , bo to tylko sposob na lapanie frajera. Na ogol studzi do wielkie "milosci", zwlaszcza te co sie ze slubem kojarza. Dziwczyna co dopisuje komentarze - dopisz swoj komentarz wyjasniajacy , ze dementujesz jakoby cokolwiek Cie laczylo z ta i ta panienka. Wyjdzie na idiotke to wiecej takiej sztuczki probowac nie bedzie.

Człowieku ile Ty masz lat?????;/....moze od tego zaczne...jakbys miał troche honoru to bys powiedział ze dziewczyna nie jest w Twoim typie i po sprawie;]...Ale z Ciebie hipokryta;]...Widac ze faceci tez potrafia byc tacy hmmm "interesowni"...czyli chca niewiadomo jakich lasek a pozniej gadaja na dziewczyny ze to one takie blachary, pustaki patrzace na wyglad ;/

Gość jesteś nie tylko brzydki ale i
BEZNADZIEJNY

Moja była perfekcjonistką, trochę poważna, trochę szalona czyli to co lubię :) I nie była jakaś miss piękności. Bo nie lubię wyzywających lasek. Ale też jest druga skrajność. A skąd możesz wiedzieć czy jestem brzydki czy przystojny jak nie wiesz jak wyglądam lub też mnie nie znasz. Każdy ma swoje gusta i guściki :)

A co do lat mam juz trochę wiosenek za sobą, nie należę do najmłodszych ;)

Nic na to nie poradzę, że jestem bardzo pewny siebie. Tak mnie "wytresowała" EX przez swój perfekcjonizm. Wszystko musi być dokładnie ułożone, bez żadnych skaz.