Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JLikeThis

mój wygląd...

Polecane posty

Gość JLikeThis

hmm jestem blondynką o niebieskich oczach , mam 165cm, biust 75b, bardzo szczupłe łytki, uda średnie i troche większy tyłek :D na brzucha mam tak jakby miesnie od cwiczenia ale nie cwicze nic :P troche boczków, piersi juz pisalam 75b czyli raczej mniejsze a do tego wieksze sutki ;/ a i waze 55kg, czy ktos po opisie uwaza ze jestem atrakcyjna ??? ;/ :D bo ja w to watpie, ps, nie bede wstawiac fotek :D

Gość po opisie jesteś

Gość i co z tego ze jestes blondynk
a o niebieskich oczach i szczupła jak możesz być brzydka z ryja więc skąd mamy to wiedzieć? :o

Gość jestes .................
analfabeta...łydki sie pisze przez D...a nie T...:) a z opisu prawie ja ale ja mam 162 i 75 C..:)

Gość dla mnie nie..................
ja wole jak laska ma ciemne oczeta:) i pomalowane na smokey eye:P do tego mniejsza jakies 160 i wiekszy biust:)

Gość nie lubie blondynek
wiec dla mnie nie jestes atrakcyjna

Gość Rataj
Dodaj jeszcze długość i kolor włosów to Ci odpowiem ;D

Gość na atrakcyjnośc składa sie cal
okształt. Ciało masz z opisu ok ale co z tego skoro możesz mieć szpetny pysk. Żeby ocenic atrakcujnośc trzeba widzieć a nie czytać subiektywne opisy osoby zainteresowanej. Aha Atrakcyjna kobieta to ładna zgrabna i mądra a patrząc na Twoja stylistykę i gramatyke odpadasz w przedbiegach . . .

ja pytam o sam wyglad! a jak to napisales/as z pyska akurat jestem raczej ladna, nie mam problemu ze znalezieniem faceta

wiem pisac moze beznadziejne tak ze to sie ani dupy ani kupy nie trzyma ale nie rozmawiales/as ze mna na zywo wiec nie wiesz jaka jestem na prawde!

Gość Rataj
ilu miałaś facetów i w jakim wieku? to i jeszcze jedno pytanie Tobie zadam i określę czy jesteś ładna czy nie ;p

Gość skoro nie masz problemu
ze znalezieniem faceta to po co sie pytasz o atrakcyjność. A tak w ogóle to zajebisty patent żeby nie pokazac zdjęcia a pytac sie o atrakcyjność . . . Skąd mamy wiedziec z księżyca?

paru ich mialam i z kazdym zwiazek trwal nie mniej niz rok, a ich wiek hmm ogolnie najmłodszy 20lat najstarszy 25

Gość ok to ja mam też pytanie do
Ciebie Podoba Ci się z mój samochód? Ma 4 koła wymiary 4652/178/165 cm 160 KM i climatronik Tak samo absurdalne pytanie jak twoje. Albo pokaz fotke albo nie zaśmiecaj forum

nikt z was nie ma wyobrazni?! ;/zdjec nie bede wstawiac a skoro wam cos nie pasuje to nie wypowiadajcie sie i tyle

Gość umcykcym17
daj fotkę od szyi w dół to ocenimy :P

Gość czy ty jesteś upośledzona umys
łowo? Chcemy ocenić rzeczywistą dziewczynę a nie laske z wyobraźni - no chyba o to w tym wszystkim chodzi. Inaczej ocenianie nie miało by sensu

Gość rasistowskimuszyn
Podaj gg, to porozmawiamy :P