Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odysssa

Mój chłopak mnie wkurza, bo wszystko co mu powiem powtarza w domu

Polecane posty

Gość odysssa

jestesmy razem 2,5 roku wiec rozmawiamy ze soba o wszystkim. mówie mu o moich problemach. o tym co się dzieje u mnie na uczelni, w pracy, w domu i takie tam. a teraz zauwazylam ze on duzo mówi u siebie w domu to co ja mu powiem. ostatnio np jego siostra pyta mnie czy serio bede zmieniac prace przez mojego szefa (oskarza mnie o cos czego nie zrobiłam). albo jak tam mój brat sie czuje po ostatnim balowaniu (opowiadałam mojemu chłopakowi jak mój 16 letni brat ostatnio sie spił), były jeszcze sytuacje ze pytali czy juz zaliczyąłm egzamin poprawkowy na uczelni itp. ja im o tym napewno nie mówiłam, z resztą o niektórych sprawach nawet swojej rodzinie nie rozgłaszam, a jego rodzina wie o mnie wszystko. nie wiem po co on to wszystko. jestem zła

Gość skoro komuś coś mówisz
to nie miej pretensji, że jest to przekazywane dalej. Samo życie.

Gość ale papla z niego
:(

Gość koreczka c.
Facet a taka plotkara, aż wstyd. Moj na szczęscie taki nie jest, mogę mu się zwierzyc ze wszystkiego i wiem, że to dalej nie pójdzie. Nie musze nawet mówić "tylko nie mow nikomu"...

Gość odysssa
jak to komus, mówie mojemu chłopakowi a nie komus obcemu. no własnie papla z niego ale pewnie nie ma złych zamiarów. wydaje mi sie ze on przezywa moje problemy dlatego mówi w domu co u mnie sie dzieje. ale mnie to denerwuje bo wyjdzie tak ze jego rodzina zaraz bede miała mnie znała tylko od tej gorszej strony jak jakas nieudacznice

Gość a twój chłopak to
nie ktoś? Nie ma znaczenia komu. A zastrzegłaś, że ma nikomu nie powtarzać? Nawet jeśli tak, to normalne, że ludzie powtarzają usłyszane informacje. A może on też lubi komuś wszstko mówić i tym kimś sa osoby z jego rodziny?