Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieciewieciewiecie

ale powiem wam...no coś strasznego...

Polecane posty

Gość wieciewieciewiecie

Tak mi aż łzy lecą jakie to wszystko bez sensu jest, ale w sumie jako kto występuje obecnie Alicja Bachleda? Takie pytanie jak w takiej grze dla dzieci KIM JA JESTEM? Czy ona wielką aktorką jest europejską? (Cannes nie wygrała nie mówiąc o Oskarze) czy ona jest wielką polską patriotką? Czy ona jest Zosią z Pana Tadeusza? czy ona jest Amerykanką polskiego pochodzenia i już nie mówi po polsku? No co tu powiedzieć normalnemu człowiekowi w świecie? Ja powiem tam - jak mnie ktoś - że ona jest Zosią i tak powinna była zakończyć klimaty tego typu, że jest Zosią z Pana Tadeusza. - Dzień dobry. Jestem Zosia - tak się powinna przedstawić. I byłoby wszystko OK. I tylko kto jej namącił w głowie, że jest wielka polską aktorką, gwiazdą wielką i po prostu wielką Polką jak w sumie jest góralską Zosią. Jest Zosią z Zakopca. I tyle. :( Straszne, nie? :(

Gość wieciewieciewiecie
Ale przysięgam - on z nią siedzi, gada z nią i stwierdza, że im dłużej z nią jest tym mniej ją rozumie (Farel) a w końcu ma siostry, normalną rodzinę i nic z niej nie rozumie. Ona gada jakby się narąbała. I tylko polutyka i polityka. Może ona jest Alicją z Krainy Czarów? Ona chyba nie rozumie, że on musi wyjeżdżać z tego Hollywoodu. On nawet jej tego nie powie. Przez nią, ale i może dobrze. Tylko myśli, że co za kretynka i tyle :( A swoją drogą należy napisać do wydawców gry kim ja jestem? by rozszerzyli wersję o postaci z bajek bo oni mają tylko KIM JA JESTEM? widele, czajnik, jajko, kubek, talerz, żarówkja - to pamiętam. Ale z bajki postaci powinni wprowadzić Sierotka Marysia, Alicja z krainy Czarów... też fajne, nie? :( Kim ja jestem mamo? Pierwsze pytanie na świecie wszędzie. :(

Gość a ja walsnie pale papierosa
zdaje sie ze wczoraj tez pisałas dziewcze takie wywody jako pseudopsycholożka czyz nie mam racji?

Gość wieciewieciewiecie
Królewna Śnieżka... Czarnoksiężnik z Krainy Oz... Jaś i Małgosia... Rapunzel - może Bachleda to Rapunzel a może żarówka? Przyjechała reprezentanta Polski - ja nie mogę :(

Gość wieciewieciewiecie
Może Bachleda to Dorotka? Dorotka, która szła do Czarnoksiężnika z Krainy Oz. I tyle. W SUMIE jedyne co mogła w tym Hollywodzie to... przeczytać biografię Farela i wyjechać :( No naprawdę. A i tak była za stara jak tam pojechała. Znaczy nie - nie miała jechać z Niemiec do USA tylko jeszcze gdzieś - tam skasować i do USA, a tak jej zarzucą, że nie myślała o niczym tylko forsie. Naprawdę o niczym :(

Gość Moze zrobią
A jest gra o Piratach? 3 czesci taki wielki film, to powinni grę zrobic:D

Gość wieciewieciewiecie
Może wyjściem jest internet słuchajcie - zbieranie nagród, internet i wyjazd gdzieś gdzie zapłacą. I język znała i to i tamto. W jakieś Szangahje. Czytanie biografii aktorów względnie młodych, którzy coś osiągnęli, jak - takie rzeczy. Ja bym tak zaczęła spotkanie me z Farelem. A od łózka? Oni chyba do łózka jak kompletnie nic od siebie nie chcą. A po co? Towarzysko. I to chyba było coś takiego. :( teraz będą mówić Farelowi, że ma się ożenić z Penelope Cruz bo jest tak samo walnięta jak on, ale on wyjedzie bo ma wszystko w tyłku. A poza tym Penelope jest z Hiszpani, a on z irlandii i co on z siebie zrobił? Jedno wielkie pośmiewisko Hollywoodu :( A Penelope też a ma Złotą Palmę i nominację Oskara, on nawet tego nie osiągnął, a się z niej wyśmiewał. On się powinien zapaść pod ziemię jako aktor :( Tak może myśleć - POWINIEN :(

Gość wieciewieciewiecie
Dojdzie do wniosku, że w sumie mają rację , że ich zawiódł jako aktor i tyle. A Bachleda już ma taką karierę , że lepszej nie trzeba :( I to jest właśnie Farel - kompletny debil. Ale może mu dadzą spokój bo ma chore dziecko w tych Stanach no to jeszcze tak, ale co to - taki ojciec, a się nie chciał ożenić od razu z Amerykanką? No to i tam mu podziękują. I żeby Jordan przyjechał to on może wrócić do Irlandii bo on z tym menelem nie będzie siedział w Hollywodzie i takie tam. Żeby ktoś był z tej irlandii i tyle. A nim sie będą posługiwać jak chcą. Już cały świat zwiedził wielki Farel. :( Wielki niewielki... i tyle.

Gość Moze zrobią
te tematy są nudne... I w gazetach i tutaj.. O piratach pytam poważnie! Wiele ludzi lubi gry na komputerze:)

Gość wieciewieciewiecie
On jest po prostu wyratowany bo ma mnóstwo kasy. Teraz ktoś z Polski powinien pojechać do Hollywoodu bo co? Na zamianę za Alicję. No to niby że Smutniak, ale to nie jest to samo. Powinien być wysłany do Niemiec młody reżyser, który ma rodzinę w USA i może tam kręcić. No to z Niemcami może kręcić. Francuzi nikogo z Polski już nie będą chcieli - reżyserka bo konkurencja, ale wśród Niemców ktoś się może wybić żeby był drugim ..Wajdą powiedzą. No a w sumie będzie to drugi Polański no i to wszystko. O tyle o ile. Bo wszystko zależy kto gdzie siedzi i tyle, nie? Od miejsca :( I tyle. Aktorów z Polski nie chcą, Bachleda niech se robi co chce najwyżej jej wezmą dziecko i tyle. A Farel? Farel dojdzie do wniosku, że kobieta bez dzieci to nie kobieta bo sie boi Penelope Cruz. Ale tego już głosno nikt nie powie :(

Gość wieciewieciewiecie
kto mnie przeleci

Gość wieciewieciewiecie
Alicja Bachleda Curuś może w Polsce po drzewach skakać - nikogo to nie obchodzi co ona tu będzie wyprawiać. Ich zdaniem miała Niemcom podziękować bo nic tam nie osiągnęła i iść dalej. Zdaniem Niemców miała coś zrobić z ich piękną piosenką, którą im zmarnowała, o nagrodach jej nikt nie wspomni za jakiś czas i tyle. Tak jakby wszystko osiągnęła sama a to jedno wielkie kłamstwo przecież i mają ją za oszustkę :( Tacy są niedobrzy - ale trochę racji też mają - mieć a nie mieć znajomości , które coś dają :( Ale sama miała myśleć - jest net, wszystko jest otwarte, komuny nie ma. Sama mogła przyjechać bez Wajdy uważają. Chyba nie miała auta jak ja i tyle. Tyle znaczy myślenie kasą jak jesteś bez kasy - przyanjmniej u Niemców :( Jacy oni są źle, nie? Takie wredziole :( Ale uczciwie wredni są w razie co. Też nie mozecie narzekać. Najwyżej będzie wojenka. Inni po cichu mordowali, oni przynajmniej wywołali OFEN wojnę światową. I tyle :( A teraz za to już nie będzie wojny o piękną Helenę. Może się miała nazywać Alicja HELENA? Takie lepsze imię by miała i zaraz by była normalniesza. Ja też bym się przechrzciła. Ciekawe jakie ma imię z bierzmowania. Pewnie Miranda i to później tak w życiu jest bo to imię już sobie sama wybierasz, inne Ci jeszcze wybaczą - ciekawe jak ma trzecie. O tyle o ile :( A na drugie też. :( Tylko imiona mogły ją ratować jak uważa, że ma daremne nazwisko :(

Gość pkj
ona jest na jakims haju nie patrzy co inni pisza tylko pisze te swoje bzdury z az sie nie dobrze robi plotkara jakas

Gość wieciewieciewiecie
Czy tam Penelope Cruz dostała słusznie czy niesłusznie nagrody to jedna sprawa , no ale Złota Palma w Cannes i tak dalej. NORMALNA RODZINA i oczywiście z Hiszpani wyszła na największą lafiryndę, a też pewnie wcale nie jest taka. Zaczynała od tańca. I z ta Penelopą przegrała Alicja. Helena - od Skrzetuskiego - mogła ją tak matka nazwać. Ona chyba była Alicją z krainy czarów. Szkoda, że się sama nie zgłosiła bo by ją zaś wzięli, ale ... wiecie jacy są Niemcy - tacy jak Farel, a że od Wajdy to ją szanowali. Nie wiedzieli co z nią zrobić, ale coś z nią zrobili. Może się sama zgłosić teraz. Wie jak było - moje zdanie. I tyle :(

Gość pkj
co nie ktorzy nie maja co robic

Gość wieciewieciewiecie
Wiecie - nagrody, wyróżnienia, takie rzeczy jej uznają - gdzies i począwszy od Polski bo MA 2 nagrody W USA już . To ma bardzo dużo. Filmu z Jordanem nie liczą. To wszystko ktoś , a nie że ona coś z siebie. I tyle. Poza tym film z Jordanem to kasa i tyle. Komercha. Jakaś syrena. Takie filmy się gra by zarobić. Czasem tylko za to są nagrody, ona i tak by nic nie dostała. No to nagrody, wyróżnienia ma od szkoły podstawowej policzone bo taki jest swiat i to koniec. A jak będzie skakać goła po drzewach to jej wezmą dziecko i finito bo w końcu kurde i tak i tak jest sławna choć zrobili wszystko by nie była sławna. Ale z czego? :(

Gość growling
autorko, zajebista jesteś :D :D :D

Gość wieciewieciewiecie
Czemu ten film Jordana zdjeli słuchajcie - chyba była rozbierana scena jej i Farela to sie puściła, nie? Jakoś tak. :( Bo cały film, żeby totalnie zdjąć? W kilku kinach żeby grali choć. No i się puściła na dziecko. Może miała śpiewać i tyle. A jak zaszła to sie zmyć. I tyle. :( Może po rpostu miała mieć dawno męża. Jakby była po studiach też by była troche bardziej... no taka tam. A co przejdzie Farelowi to jej nie. Poza tym dla mnie on też jest skończony. Ratuje go Złoty Glob i tyle ale za komedię? Jakby za dramat, ale za komedię to ma go i nie ma. I tyle :(

Gość wieciewieciewiecie
No mi sie wydaje, że teraz będą dokładnie czytać te polskie gazety co to tam piszą i w razie co bedzie na Bachledę że się rozbiera dla kasy - tyle umie. A co dalej? Reszta to jak wróci do USA bo tu to nie za bardzo i tyle :( Farel pewnie znowu pójdzie dzieci robić po cichutku a reszta? Reszta w zachodnich gazetach. Że Jolie chce jeszcze 2 dzieci. Na przykład.

Gość Moze zrobią
Nic z tego nie rozumiem:D szok normalnie.. Ale dzieje się cos dziwnego...Kino staje się coraz bardziej skomercjalizowane. Mam nadzieję, że będzie równowaga.

Gość wieciewieciewiecie
w którymś momencie miała zarabiać - najpewniej miała powołać się na hiszpańskie korzenie i wyejchać na ...wschód. Naprawdę. Do Szanghaju jak Farel. Ale musiałaby ZAGRAĆ coś u Hiszpanów i skasować w Szanghaju. I wtedy? I wtedy Farel pojechał do Hollywood, ale teraz powiedzą STOP - nafrody w Europie i dopiero USA i Hollywood na końcu jak coś osiągniesz w USA albo zarobisz przynajmniej, żeby znowu sie coś takiego nie powtórzyło. Bo w sumie - fakt faktem - Alicja Bachleda ma więcej produkcji niemieckich niż polskich czyli jakby miała 2 obywatelstwa? Hola hola. tak nie jest. I dlatego basta. Smutne lecz prawdziwe :(

Gość za duzo pudelka czytasz
Co sądzisz o PANI MRUK i jej grzywce

Gość wieciewieciewiecie
No i jakoś tak miała myśleć a po co jej te piosenki to już nikt tego nie wie ale po hiszpańsku miała mówić dobrze. I tyle. I jakiś epizod chociaż u Hiszpanów i wtedy nie zmarnowałaby WAJDY, a nie ZOSI. Zamiast Wajdą ona żyła Zosią, zamiast Mickiwiczem PANEM TADEUSZEM przez to jej nikt nie rozumie o co jej chodzi :(

Gość no i tak
no i tak to już jest w tym szoł-biznesie, tak to już jest, musi się kręcić :( raczej szoł niż biznes, albo cuś

Gość PANI MRUK
moja grzywka sięga mi już do brody nic nie widzę!!!!!