Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ZbuntowanyAngel

jak rozkochac go w sobie gdy czarł juz prysł ?

Polecane posty

Gość ZbuntowanyAngel

A więc tak .. napisał do mnie na nk pewnien chłopak z mojej szkoły. Ja go widzialam wczesniej lecz on mnie nie... pisalismy było za*ebiscie! w szkole tez sie widzielismy ;) pisal ze spodobałam mu sie .. wogole caly czas pisalismy sms-y i na gg. przed wczoraj umowilismy sie na sobote . idziemy na film ;) ale nagle tego samego dnia . zrobil sie inny przestal pisac i wogole taki obojetny. drugi dzien gdybym nie zagadała by sie nie odezwał! Nie wytrzymałam ! dzis w szkole napisalam zeby przyszedł pogadac. zapytałam wprost co sie dzieje dlaczego tak sie zmienił i czy cos moze ktos mu cos na mnie powiedzial. wszystkiemu zaprzeczył i powiedzial ze byl zmeczony i nie pisal. Zapytałam jak z sobota czy chce sie nadal spotkac powiedzial - czemu nie co mu szkodzi. Dobra powiedzmy ze uwierze lecz sek jest w tym ze jest nadal tak samo. Jest strasznie objetny. był troszke niesmialy jak z nim rozmawialam. Napisalam mu potem ze jest wstydliwy ;p a on obrocil to ze tak zaplanował. pff jaki w tym sens ... ! Opis ma na gg ze lubi byc w towarzystwie pieknych kobiet lecz nie szuka tej jedynej . Ej co jest ? nawet sie nie poklocilismy a on tak zobojetniał ! Ale jak szłam w szkole umiechna sie do mnie. ale to nic... I teraz chce go w sobie rozkochac tylko nie wiem jak. Wogole jak z ta sobota jak wygladac jak sie zachowywac ? Bo nie chce sie z nim jednorazowo spotkac. Dodam ze jestem pewna siebie dziewczyna . gadatliwa ale daje tez ludziom cos powiedziec po prostu jak rozmowa sie nie klei zawsze cos wymysle i jestesm szalona dziewczyna z poczuciem humoru PROSZE POMOCY !!! Chce aby nadal byl taki jaki byl.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować