Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawi_ona

pytanie do panow na kafe

Polecane posty

Gość zaciekawi_ona

Jak to jest z tymi zwiazkami gdzie kobieta ma czesto ochote na seks, a mezczyzna mniej, rzadziej...wiem ze sa takie zwiazki (np moja przyjaciolka i jej facet).Czy sa tutaj Panowie w takiej sytuacji? Jak sobie z tym radzicie? Wszystko co z tym zwiazane. Piszcie.

Heh, ja kiedys mialem laske nimfomanke... n igdy jej nie zapomne... chciala sie bzykac non stop, masakra jedym slowem... no ja tam jestem "napalencem" ale bez przesady...hehehe... no i wytrzymalem tak jakies 3 miechy... bo ile mozna hehe... a jesli chodzi o facetow ktorym sie nie chce a ich panny maja mega potzreby polecam kilka fajnych ziolowych i niedrogich specyfikow...

Gość zaciekawi_ona
Nie chodzilo dokladnie o nimfomanki, ale o doswiadczenia z nimfomankami w takim razie tez poprosze :) kiedy sie zorientowaliscie

Gość www.tnij.org/monster2009
Taka kobieta która ciągle chce to marzenie każdego faceta

Taka z ciebie ostra samiczka? Ja nie mowie ze potrzebuje... n ie nazekam na brak testosteronu w swoim organizmie... :)

Gość poprawka
no właśnie ja tak mam ;P tzn mojemy facetowi się chce mniej :( o jakich specyfikach mówicie? :D

Gość Moja baba nie ma ochoty
a ja mógłbym cały czas, proszę się jak świnia a ona to robi jakby z musu miała to robić ehhh W łóżku mogę dla niej wszystko robić a ona dla mnie niestety tylko minimum, najmniejsze minimum :(

Biosterol lub testosterol250 sa to specyfiki dostepne w aptece lub w sklepie z odzywkami dla sportowcow, podnosza one w bezpiecznym stopniu poziom testosteronu w organizmie nie podnoszac przy tym poziomu estrogenu...

Gość _katarzyna_
facet tez człowiek, wiekszosc kobiet gdy facet mowi nie, obraza sie, a w koncu same tez nie macie zawsze ochoty.... jednak wiadomo kazdy ma inne potrzeby i temperament. mi sie osobiscie przytrafilo usłyszec nie raz NIE mimo ze nie jestem nimfomanką :) i sie ciesze bo jeszcze takiego uzaleznienia mi by brakowało... jedni faceci wola przytulanki a inni ostre jazdy to zalezy na kogo trafisz :P