Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evciaa

jeszcze dwa dni do TESTU

Polecane posty

Gość evciaa
hej u mnie ow porzadku. czuje sie swietnie tylko brzuszek mnie pobolewa jak przed okresem... rodzinka juz wie i wszyscy sa szczesliwi wraz z coreczka...... a ja zycze cie bys nie musiala sie juz sttarac tylko odzywiac sie zdrowo i cieszyc z z malego 'rodzynka' w brzuszku. mam nadzieje , ze bedzie pozytywny, przeciez nie zawsze objawy sa widoczne :) papa.. niedlugo sie odezwe

Gość mamammija
dziweczyny mi test pokazal ciaze juz 6 dni po owulacji wiec to co pisze Kasia jak najbardziej jest mozliwe :) zycze powodzenia w starankach mi sie udalo w 8 cyklu :)

Gość laylaaa27 27 27
mi test wyszedl od razu, druga kreska pojawila sie automatycznie, ale ja go robilam 3 dni po terminie. Wiedzialam jednak, ze jestem w ciazy, choc to moja pierwsza ciaza, bo okres mialam zawsze jak w zegarku, wiec test to byla formalnosc ;) i tez zaszlam prawdopodobnie w 13 dniu cyklu. Ewcia gratulacje z okazji ciazy a Wam staraczki zycze owocnych przytulanek! marq - jak test? zrobiony? naoisz jaki wynik!

Gość evciaa
czesc wszystkim... co tam u was?? taka jedna----> robilas test? i jak? dzis juz sroda :) w koncu doczekany dzien... marq---> a u ciebie jak?? pewnie juz po tesciku dzis ide do lekarza i z ciaza i z powodu choroby.. chyba mam angine i czuje sie okropnie... akurat teraz mnie zlapalo. mam nadzieje ze jak wyzdrowieje to bede pelna energii i reszte miesiecy bede zdrowiutka.... pozdrawiam papa

Gość taka jedna być może
hej:) nie zauważyłam, że pisałaś wczoraj i piszę dopiero dziś. Strasznei współczuję Ci tego choróbska. Może to nie angina, a przeziębienie? Oby:) Ja w ciąży też się wtedy pochorowałam zanim jeszcze wyszedł mi pozytywny test i męczyłam się leczą domowymi sposobami ponad 3 tygodnie, ale w końcu minęło. Chyba na początku ciąży organizm jest osłabiony. Życzę Wam obojgu ZDRÓWKA:) Daj znać czego dowiedziałaś się u lekarza i jak się teraz miewasz. A ja wczoraj nie robiłam testu, bo stwierdziłam, że bez sensu i szkoda kasy na te testy zwłaszcza, że robiłam test w niedzielę choć nie przyznawałam się (był dosłownie cień drugiej kreski więc olałam to) ;) i właściwie miałam poczekać do soboty, ale tak coś mnie tknęło i zrobiłam dziś, no i przyznam, że zdębiałam, bo są jak wół dwie grube czerwone krechy, a ja żadnych objawów:O No może poza odbijaniem się:O Szczerze zgłupiałam i jeszcze to do mnie nie dociera;) No nic, chyba jestem w ciąży:D Czekam na dobre wieści od Ciebie:) pozdr

Gość evciaa
amaleta----> oczywiscie, ze od przytulania.. ale trzaba baaaaaaaaardzo dlugo sie przytulac :) :) taka jedna-----> a nie mowilam!!! hehe :D nie martw sie ja tez nie mam objawow... narazie nic oprucz lekko bolacych piersi i zatrzymania @... aha czuje lekkie pobolewanie jajnikow, ale czytalam, ze to normalne. Zero wymiotow... mdlosci czy czucia zapachow od ktorych mdli... narazie sie ciesze... tylko ta choroba. Dzis juz lepiej... ale uporczywy katar i kichanie. Lekarz dal mi antybiotyk w razie pogorszenia ale tak normalnie to mam brac paracetamol, bo bezpieczniejsze dla dzidzi, wiec jeszcze recepta lezy :) mysle, ze nie skorzystam :) Lekarz obliczajac mowi , ze to 5 tydzien ale chyba od 1szego dnia@ liczy... bo od zaplodnienia to 2 tyg i okolo 4-5 dni chyba. Tak ogolnie samopoczucie dobre... badania w sprawie ciazy bede miala 18go listopada... troszke dlugo , ale coz. Tak tu jest ( w Anglii). W sobote jade do Polski to pojde do ginekologaa ... wracam po tyg. wiec od soboty nie bede pisala.. dobiero po tygodniu sie odezwe. pozdrawiam mamusi :D

Gość gość
0vPLX29K1W6ZnLh0Jr4yPqC0