Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajacaaaa

pytanie o Urzad Pracy

Polecane posty

Gość czekajacaaaa

jak szybko dostaliscie prace po zarejestrowaniu sie w UP jako bezrobotni?? i jaka to praca??

Gość kazimiera u
dostałam pracę kasjerki w tesco po pół roku bezrobotnego

Gość ja tysz czemak
nie strasz nawet:(

Gość ja 10 lat
i byłam tylko na przygotowaniu zawodowym

Gość ja tysz czekam
a ja jeszcze w ogóle nie pracowałam, poszłam się zarejestrować bo nic nie mogę znaleźć, już sę powoli załamuję... nawet mi zasiłek nie przysługuje, wszędzi tylko chcą kogos z doświadczeniem, bądź niestudiującą osobę, poszłam na zaoczne żeby sobie pracować i uczyc się a tu taka dupa jedna wielka. No to się wyżaliłam:D

Gość czekajacaaaa
taka lipa??? taka prace to se sama moge znalezc jako kasjerka w tesco a ile zarabiasz?? chociaz to juz ostateznosc jak dla mnie Zasiłek tez mi nie przysluguje wiec gówna mam z tego zarejestrowania sie:/

Gość tefrdsfrds
po pół roku kasjerka? ty na pewno w polsce mieszkasz? :D praca jako kasjer i podobna to po kilku dniach :o

Gość no raczej na pracę z UP
nie ma co liczyć a już na dobrą to na pewno nie

Gość czekajacaaaaa
mi zalezy tylko na umowie o prace żeby miec minimalną bo narazie zarabiam 400zł/miesiac

Gość Effka88
Urząd Pracy to chyba w nazwie ma "Praca" ja sie zarejestrowalam to nigdy nic dla mnie nie mieli.Powiedzieli mi nawet że mam nie konkretny zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.Jak jest juz praca to zawsze było słowo doświadczenie bądź staż.Widziałam ze w Urzędzie nie pomagaja to na własna reke szukalam stażu i mam juz 7 mies staż w żłobku i jestem zadowolona nie płaca super ale zawsze coś...Prace najlepiej szukac na własna rękę bo urząd nigdy nie znajdzie

Gość czekajacaaaaaa
ja marze o pracy w złobku jak sie tam dostalas??? mam 5letnie doswiadczenie pracy z dziecmi jak dostac sie na taki staz w zlobku??

Gość Effka88
Od znajomej usłyszlam ze w MOPSOWIE potrzebuja stazystek to poszlam do mopsu i mi powiedziedzieli mi ze w żłobku jest bo im podlega.Poszłam do urzedu zapytac sie co musze załatwić i Mops wiecej załatwiał.Musisz sie spytac po prostu w urzedzie przy wizycie czy jest taka możliwość.Ja jestem z BB to tak mi się udało.

Gość czekajacaaaaaa
acha dzieki:) ale na staz i tak chyba nie moge isc Mam ponad 25 lat i pierwsza prace juz za sobą

ja dostałam staż n policji miesiąc po zarejestrowaniu, skończył mi sie w lutym i od tej pory jestem bezrobotna ale wczoraj przyszło pismo z PUP ze cos dla mnie mają i mam sie w poniedziałek zgłosić do nich:) :P :K

ale teraz sponsoruja kursy mojej sistrze zaoferowali kurs na sekretarke a jeszcze w czesniej na wozki widlowe

Gość czekajacaaaaaa
nie ucze sie juz, mam 26 lat