Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie spac cała noc

błagam doradzcie mi!

Polecane posty

Gość nie spac cała noc

nie bede spac cała noc boze co ja zrobiłam. pod koniec wrzesnia dentystka zrobila mi zęby które kosztowały 1300 zł i rozłozyła mi je na 3 raty. zaznaczam ze nie pracuje, ale dorabiałam sobie na wakacjach ale to były marne pieniadze. Szybko sie rozeszły. w kazdym badz razie okłamałam rodzicow i pow. im ze ogolnie za wszytsko mam zapłacic 900 z oraz ze 1 rate juz zapłaciłam 250 zł.(kłamałam) . potem mialam u niej nastepna wizyte i mama pow. ze mi pozyczy 250 zł i kiedys jak bede racowac to jej oddam. to chyba oczywsite. w kazdym badz razie rodzice mysla ze jestem jeszcze winna jej 400 zł. mam tylko 280 zł a jutro mam isc jej dac nastepna rate!!!! co ja mam zrobic?? boje sie im wyznac prawde! wiem ze mge na nich liczyc w kazdym momencie i jak trzeba pozycza kase. tylko mi jest starsznie głupio .STRASZNIE!!! ZAWIODŁAM ICH... [15.10.2009] 20:35 [zgłoś do usunięcia] mardok powiedz prawde ze dalas d**y i tyle! zawiodlas ich to jest tak zwany plytki mlodizenczy mozg nei myslacy o konsekwencjach... [15.10.2009] 20:36 [zgłoś do usunięcia] www.tnij.org/monster2009 Może jakaś koleżanka pożyczy pieniądze?Pewnie masz jakąś wypróbowana [15.10.2009] 20:37 [zgłoś do usunięcia] nie bede spac cała noc mardok: nie daje d**y!!! [15.10.2009] 20:38 [zgłoś do usunięcia] to tak glupie ze az smieszne [15.10.2009] 20:38 [zgłoś do usunięcia] nie bede spac cała noc 1 kolezanka wychodzi za maz, 2 zarabia na studia i pomagam rodzicm. jakbym pozyczyla to potem z czego oddam???? nie pracuje! [15.10.2009] 20:43 [zgłoś do usunięcia] mardok a ile masz lat [15.10.2009] 20:44 [zgłoś do usunięcia] nie bede spac cała noc wiem sama nawazyłam sobie piwa. teraz trzeba za to zapłacic. wiem mogłam powiedziec mamie prawde ile to bedzie kosztowac (całosc) ale poprostu bałam jej to powiedziec. Ja mam taka nature. Jak mam jakies duze kłopoty to zamiast powiedziec rodzicom to dusze to w sobie. nie spie po nocach... i chodze taka smutna. mama czesto pyta sie co sie dzieje. ale ja jetsem taka ZE POPROSTU NIE POTRAFIE POWIEDZIEC ! [15.10.2009] 20:45 [zgłoś do usunięcia] nie bede spac cała noc 24 lata. wiem wiem co powiesz. !!!! [15.10.2009] 20:47 [zgłoś do usunięcia] mardok ja tez mam 24 i troche nie wiem nawet co powedziec...nie masz chlopaka od ktorego pozyczysz? [15.10.2009] 20:50 [zgłoś do usunięcia] nie bede spac cała noc nie mam. ryczec mi sie chce. mardok co Ty bys zrobil na moim miejscu????

Gość mardok
dawaj pogadamy na gg bo sie nudze w sumie heh ...:P podaj gadu:P

Gość mardok
masz moziwosc pare zlotych co masz pujsc na automaty teraz i zagrac do konca co moze zakonczyc sie fiakiem albo powedizec mamei bedize zalamka dla nmeij i szok ale co chesz zeby szuakl cie skarbowy i lecialy odsetki...Szkoda ze przypominailas sobie teraz pods wieczor jak matka che isc spac raczej neibedize spac milo:(

Gość nie bede spaC CAŁA NOC
3047687