Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodzik

oczyszczanie twarzy u niesprawdzonej kosmetyczki

Polecane posty

Gość slodzik

pierwszy raz wybieram sie na oczyszczanie twarzy, wybralam kosmetyczke ot tak z pryzpadku, nie ukrywam tez ze sklonila mnie cena gdyz zaplace 80 zl, w innych gabinetach cena oscylowala w granicach 120 zl.... i zaczynam miec obawy po pzreczytaniu kilku opinii w necie, po pierwsze niesprawdzona kosmetyczka, po drugie komplikacje po takim zabiegu, po trzecie cena , przeczytalam ze na tym sie nie oszczedza.. prosze o opinie, czy bylyscie na takim zabiegu w gabinecie nieznanym i jakie macie doswiadczenia juz po zabiegu

Gość moja koleżanka
była. Chwaliła się chyba z tydzień że "idzie do kosmetyczki".... Niestety też sugerowała się ceną ... i wróciła z liszajem na pół twarzy.

Gość a dlaczego nie wiem
ja bylam pierwszy raz w gabinecie takim sobie,ale to bylo z 10 lat temu :) Wted 50 zl to kosztowalo. I to byl moj pierwszy i ostatni raz w tym gabinecie. Pozniej dlugo chodzilam do Yves Rocher-cena wyzsza,ale kosmetyczka super. Obecnie chodze do dobrego zakladu-za oczyszczanie z henna i regulacja brwi oraz platami kolagenowymi pod oczy place 290 zl. Chodze tam 1-2 razy do roku

Gość slodzik
o cholera...to chyba zrezygnuje:(((