Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolega koleżanki

I znowu zadzwoniła - czego ona chce?

Polecane posty

Gość kolega koleżanki

Mam dylemat. Jakiś czas temu poznałem pannę. Całkiem sympatyczna, ale kompletnie nie w moim typie. Jak nie było co robić czasem umawialiśmy się do kina czy na kawe, zawsze w kontekście tylko przyjacielskim. Po jakimś czasie zauważyłem, że spotykanie się z nią to dla mnie problem ( mieszkam w małym mieście i moje kolejne 2 dziewczyny zerwały ze mną z powodu rzekomej zdrady - bo ktoś im doniósł, że widział mnie z koleżanką w kawiarni czy pubie) Więc, nauczony doswiadczeniem postarałem sie ochłodzić koontakty... a ta wydzwania raz czy dwa razy w miesiącu i pyta co u mnie, od ROKU!!! Niby kobiety mają być delikatniejsze, a ta nie chce zrozumieć, że ma się odczepić. czego ona chce? Jak ja spławić żeby jej nie zrobić przykrości, a żeby dała sobie spokój z wydzwanianiem? Dzis tym telefonem wypłoszyła mi extra laskę :O

nie możesz jej powiedzieć tego że nie chcesz zeby dzwoniła? albo po prostu nie odbieraj od niej... no chyba ze na domowy dzwoni :/

Gość Igusia85
moze powiedz jej ze spotykasz sie z kims i moze bedzie lepiej jak nie bedziecie mieli ze soba kontaktu teefonicznego powniewaz ta dziewczyna z ktora sie spotykasz sobie tego nie zyczy;)

Gość kolega koleżanki
no, niby moge jej powiedzieć, ale to tak głupio walic jej takim tekstem jak nigdy mi nic złego nie zrobiła :O

Gość kolega koleżanki
Igusia85---------> powiedziałem jej cos podobnego jak byłem z ostatnia dziewczyną. A ona zaprosiła mnie z nią na andrzejki, bo powiedziała, że jak moja dziewczyna ja pozna to zobaczy, że nie ma o co byc zazdrosna!

Gość kolega koleżanki
tyle tu dobrych porad i znawczyń dusz.. powiedzcie dziewczyny, czego ta laska może ode mnie chcieć... bo sam już nie wiem

Gość Igusia85
heh....... a moze po kilku spotkaniach z ta kolezanka zauwazysz w niej cos fajnego:d

Gość kolega koleżanki
kilka spotkan mamy za soba już dawno temu. I ona naprawdę nie jest w moim typie. Zresztą chyba ja w jej typie tez nie jestem - nigdy nie robiła żadnych osobistych aluzji, żadnych maslanych oczek ani upuszczonych wachlarzy ;)

Gość Igusia85
wydaje mi sie ze nie chciala Ci pokazac tego ze jest Toba zainteresowana wiedzac ze ty nia nie jestes.... a dzwoni do Ciebie dlatego,ze spodobales sie jej;)

Gość bit
ta Twoja "kolezanka "leci na Ciebie, tak mysle.Sprubuj jej delikatnie powiedziec ze niechcesz aby ona dzwonila do Ciebiei ze odstarsza ci dziewczyny.

Gość oh my gosh
co za dupek..!! :-0 czego moze chciec!! laska traktuje cie jak kumpla a ty biadolisz: czego ona moze chciec..! :-0 :-0 :-0 a poza tym wspolczuje tym twoim laskom, ze sie tak "plosza", tylko dlatego,ze jakas dziewczyna do ciebie zadzwonila :-0 chore jakies :-0 albo najwidoczniej zadnej z nich nie zalezalo specjalnie na tobie, skoro sie tak szybko wycofaly :-p i znalazly blahy powod, by cie splawic :-p :-p :-p a po drugie chlopie. cos ty? wczoraj urodzony??? nie umiesz sie wyslowic, by powiedziec chocby: wiesz, spotykam sie teraz z kims i ta dziewczyna jest b. zazdrosna, wiec sama zrozum..czesc. niemota z ciebie jakich malo :-0 :-p problem stulecia znalazl sobie koles, hhaahaha :-p

Gość kolega koleżanki
no to w koncu traktuje mnie jak kumpla czy jej się spodobałem? Własnie to mnie zastanawia ;) jak się dziewczynie podobam to zwykle jest zazdrosna. A ta nic

Gość kolega koleżanki
taa, spodobała mi się... zwłaszcza w momencie gdy mi prawie z łózka tygrysice wypłoszyła z niesmiertelnym tekstem : a co u ciebie nowego

Gość oh my gosh
NO BO TRAKTUJE CIE JAK KUMPLA..!!! I MYSLI, ZE NADAL MOZESZ NIM BYC!!! czy ty w ogole cos jarzysz?? masz problemy?? czytasz czy rzezbisz???? :-0

Gość ALE CWOK SIE LUDZI
ze ktos mu laski ploszy,ha ha ha ha!!! same zwiewaja. jak lasce facet sie podoba to zadna kolezanka nie jest w stanie jej pogonic. ale sobie slodzi,zalosny :-0