Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassiiaa

zamyslona

Polecane posty

Gość kassiiaa

Mam 25lat wyszłam za maz 3 miesice temu mieszkamy w 2 pokojowym mieszkaniu w bloku. Ja nie pracuje (obecnie) Stac nas na przecietne zycie pare imprezek w miesiacu, wakacje nad morzem (1tydzien) ciuchów nie mam duzo. Jest koło OK. I jak mam teraz zajsc w ciaze urodzic dziecko i je utrzymac? nie starczy na i to jest pewne. Przeraza mnie to ja teraz nie moge znalesc pracy a jak urodze to bez maciezynskiego a potem tez bedzie ciezko z praca. Lepiej miec dzieci i zyc w biedzie czy ich nie miec i zyc przecietnie?

Gość rtyryr
W wieku 25 lat wiele osób znajduje dopiero pierwszą pracę. Zacznij najpierw żyć jak dorosła a nie utrzymanka a potem decyduj czy już chcesz i możesz mieć dziecko.

Witam. Ja mam 25 lat. Od ponad 3 lat pracuje w stałym miejscu - mam umowę na stałe. Oprócz tego studiuję zaocznie. Obecnie jestem w 31tc. Mieszkam również w 2 pokojowym mieszkanku (własnym). A czy teraz chciałabyś mieć dzieci???

dasz rade ja mieszkam w 2 pokojowym mieszkaniu, nie pracuje, nie dostawalam macierzynskiego o jest ok, nie wiem w jakim miescie mieszkasz moja corcia ma 16 miesiecy ja nadal nie pracuje, stac mnie na wszytsko co chce maz nie zarabia kokosow, lubie dostatnie zycie w sensie ze ze starcza na przyjemnosci i dziecko, nauczysz sie oszczedzac, starczy i na dzidzie i na was. nie takie jak ty marza o dziecku....w mojej rodzinie jest brat mojej mamy maja 8 dzieci na jednym pokoju patologia plus mieszkaja z tesciowa a najstarszy syn 18 lat spodziewa sie dziecka to znaczy jego dziewczyna daja rade, nie maaja lazienkie tylko na korytarzu, moja przyjaciola jest ana wynajmie, ma jedno dziecko 17 miesiecy obecnie w 3 miesiacu ciazy, na zwolnieniu, zarabia 1000 zl i maz pracuje, kupe kredytow i daja rade. chyba ze chcesz dac dziecku wszytsko ale wierze ze sie uda i tobie nam tez czasami brakuje pieniedzy ale na dziecko zawsze jest kasa wtedy odmawiamy sobie