Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frkoliberekfff

rozklejły mi sie buty

Polecane posty

Gość frkoliberekfff

adidasy z daichmana(tak sie chyba pisze nie wiem) pod wpływem duzego deszczu ktory padał wczoraj załe zamiekły az miałam mokre w srodku połozyłam je na noc na grzejniku a rano zobaczyłam ze sa rozklejone tzn podeszwa odchodzi od buta;/ reklamowac??kupiłam je w zeszłym roku za 8 dych

nie wolno suszyć butów na grzejniku! Zawsze trzeba każde buty pozostawić żeby wyschły w pokojowej temperaturze, więc jak byś je reklamowała to nie informuj ich o tym ;]

Gość cce
nie wiedziałam ze niewolno:/ wyszłam w nich na deszcz wiec jak myslicie czy przyjma mi reklamacie??

Gość zderenka
Deichmann to beznadziejna firma. Rok temu kupiłam buty na zimę, które błyskawicznie się rozkleiły, przemakały, a reklamację odrzucili :O:O:O

Gość cce
musze pudełko i paragon znalesc;/ ciekawe gdzie sa ech..

po prostu idź i spróbuj, powiedz, przeciez to nie twoja wina, że świeciło Słońce a jak byłaś daleko od domu to zaczeło padać :] a tak na powaznie to z tego co wiem, to zamszu nie można moczyć, a co do reszty to chyba można. A jak nie przyjmą to sklej to BUTAPREMEM, nie kropelką ani nie poxipolem, bo one są sztywne i się kruszą

Gość cce
nie wiem własnie;/ nie pytałam kurcze nie wiem gdzie paragon brr;/x

Gość maluczuczka

Najlepiej klejem Tadam skleić, mam go wypróbowanego na swoich butach. Mocno trzymają.