Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafał123456

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość rafał123456

mam problem z dziewczyną. Nie mogę jej rozgryźć, Jesteśmy już razem ponad roku i ona sie zawsze zachowuje tak jakby jej nie zalezało. Rozmawiałem już o tym z nią i mowi ze sie zmieni ale nie robi tego, tak po godzinie od rozmowy wszystko wraca i dalej jest bez zmian: - jak ona nie odp to jest ok ale jak ja nie odp na sms i czeka tak z 25 minut to już mi życzy miłego dnia. nie przeszkadzaj sobie itp - w ogóle słyszę od niej odzywki trochę chamskie. - i oddzywki typu to sobie zmien, jak Ci sie nie podoba to sobie zmień Czemu ona tak się zachowuje? Mamy po 23 lata

Gość Pogoń staruchę zgrzedę
waż sobie mlodą

Gość rafał123456
Jakieś inne propozycje tylko takie bardziej powazne...

Gość magdamagdalena
widzisz, ona wie, że ma nad tobą przewagę-to tobie zależy bardziej...to ona rządzi i ty się jej boisz stracic.. Obróć rolę-nie bój sie ja czasem zlać, nie odpisać i nie biegać za nią jak piesek. Przypuszczenie: ona chyba cię nie kocha...tak bardzo jak ty ją.

Gość 8mila
z tego co piszesz wychodzi,ze niestety cie nie kocha,bo tak sie nie postepuje jesli sie kocha druga osobe tez jestem zdania,ze dobrze wie,ze moze robic co chce a ty i tak z nia bedziesz i bedziesz wybaczal.pomiata toba-nie daj sie. naprawde sproboj nie odpisac jej np przez 4 godziny i nie odbierac kom.jesli bedzie miala pretensje to powiedz,ze nie mogles i tyle.miej swoja godnosc chlopaku!!!!!powiedz,ze kochasz ja ale nie jest pepkiem swiata i nie zawsze mozesz odp

Kolezanka(magdamagdalena ) ma całkowita racje!! Niegoj sie przełam lody i tez ja troche ignorj!!

Gość rafał12345
I myślicie ze to ignborowanie coś da? Jest wogole sens ciagnac takie cos?