Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktor2121

Paternity a zwolnienie z pracy

Polecane posty

Gość wiktor2121

moja żona jest w 8 m-cu ciąży i miałem złożone dokumenty o Patenity,to czy na miesiąc przed rozwiązaniem (ciąży) mogą mnie zwolnić? proszę o rozsądne wypowiedzi

Gość no nie nie moge
co to znaczy paternity?????mozemy prosic o polskie okreslenie bo ejstesmyn w polsce!!!halo

Gość grytkaaa
10:22 [zgłoś do usunięcia] no nie nie moge co to znaczy paternity?????mozemy prosic o polskie okreslenie bo ejstesmyn w polsce!!!halo To jest forum POZA POLSKA i my nie jestesmy w PL i moemy uzywac okreslen angielskich, szczegolnie, ze wszyscy je rozumiemy :D

Gość wiktor2121
wiem,że to nie ja jestem w ciąży :-) chodziło mi tylko o to,bo wiadomo,że to państwo płaci te 2 tyg i jest to zgłoszone przez zakład pracy wcześniej i można by domniemywać,że jakaś tam ochrona istnieje dla takiej osoby,tym bardziej,że żona nie pracuje w Anglii jest dużo różnych praw pracy,o których nie wszystko wiemy

Gość grytkaaa
Wiktor przejdz sie do Citizens Advice Bureau, tam cie poinformuja o wsystkim zgodnie z prawem :-) tu masz link jakby co http://www.citizensadvice.org.uk/ i zdrowego malenstwa zycze!

Gość kaskadka
matka jest chroniona przez prawo przed zwolnieniem a nie ojciec. Ale dla swietego spokoju mozesz zapytac

wiem bo moj facet mial prace z ktorej go zwolnili i zaczal nowa i nie mial wymaganego okresu przepracowanego i nie dostal paternity wiec pracodawce nic nie obchodzi ze komus urodzi sie dziecko kobieta jest troche na innych warunkach powodzonka moze Cie nie zwolnia

Gość wiktor2121
dziękuję za wypowiedzi :-) zobaczymy co będzie