Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onJestemZałamany

pomóżcie mi prosze co kupić

Polecane posty

Gość wiesz co masz zrobić
Spierdalaj z tego forum dupku!!!!!!!!!!!!!

Gość niestety do 100 złotych
nie oczekuj cudów uprzedzam podaje linki z życzliwości

Gość ale uważam że powinienies
byłes wcześnie zbierać na pierscionek chocby od czasu kiedy wyznaczono datę

Gość onJestemZałamany
ze ślubem wyzszło w rozmowie i tak zostałoze chemy poszlismy ustalić date slubu powiedzielismy rodzicom i tak zostało

Gość .....ot ..co.....
ale z ciebie ciele :O 🖐️

Gość tylko trochę szkoda że swoją
narzeczoną cenisz tylko poniżej 100 złotych :( i próbujesz się jej oświadczyć po jak najniższych kosztach, wiem że wartość pierścionka nie jest ważna bo moje koleżanki dostały pierscionki za około 1000 złotych w górę nawet, a ja za około 500 to i tak uważam że powinieneś ją cenić wyżej, nie kupisz porządnego pierścionka za tak niską kwotę :( a srebrny to można kupić od 20 to mgłaby sobie sama kupić

Gość onJestemZałamany
Wiem ze jestem idiotą niemusicie mi tego pisac :/ :( już po nic nie zrobie i czasu nie cofne :/ więc moge tylko was prosić o pomoc abyscie mi doradzili

Gość w takiej sytuacji
to ja na miejscu tej dziewczyny nie chciałabym w ogóle pierścionka skoro data ustalona już, jak ktoś napisał JUZ PO PTOKACH

Gość podałam ci linki
do pierścionków złotych ale nie są zbyt ładne są tanie niestety nie dostaniesz nic ładnego ja sama chciałam srebrny pierścionek ale mi chłopak powiedział że złoty jest zaręczynowy i kupił mi złoty

Gość onJestemZałamany
tu niechodzi ze che po taniemu tylko że poprstu nie mam kasy na to :/ a chciałbym jej jakos dać ten pierścionek.... nie cenie ej poniżej 100 kiedys poprpostu samam mi pokazała pierścionek był za 109 zł i jej sie podobał poprostuona nie lubi drogich rzeczy.....podobaja jej sie małe skromne pierścionki

Gość mnie też się podobały
tanie pierścionki ale nic nie poradzę na to że facet mi kupił za około 500 jeśli cie nie stać to kup juz ten najtańszy i tyle ale ja bym radziła złoty nie srebrny a obrączki bedziecie mieli z białego złota czy klasyczne złoto zółte?

Gość sorry miało być za 107 zł

A ja uwazam ze cena i materiał z jakiego zrobiony jest pierścionek jest mało wazny. Jesli jest dany szczerze i od serca to nieważne czy kosztuje 50zl czy 500. Gratuluje tym które po oswiadczynach pobiegły do sklepu dowiedziec sie jaka była cena pierscionka w celu ustalenia na ile ceni Je ich facet.

Gość kolejna idiotyczna prowokacja
ślub bez zaręczyn to chyba jakieś brednie na wesele macie kasę a na zwykły pierścionek nie chyba sobie żarty stroisz bo wątpie byś miał choćby blade pojęcie ile kosztuje zorganizowanie wesela a już naprawdę nie uwierzę że ktoś kto nie pamietał kupić pierścionka zaręczynowego zdołał sprawnie zorganizować ślub i wesele, zwłaszcza nie mając kasy na zwykły pierścionek znając Twoje podejście to pewnie pójdziesz do ślubu w starych skarpetach i używanych "dyżurnych wyjściowych butach"

Gość weź nie świruj
więc zrobiłeś jak zrobiłeś i czasu nie cofniesz...trudno...kup teraz ładny skromny ale złoty koniecznie, ucieszy się nawet z takiego skromnego jak Cię na inny nie stać, ale kup złoty!!! naprwa błąd ;)

Gość onJestemZałamany
obrączki mamy ze zlota żółtego ale nieklasyczne tylko ze wzorem

Gość .....ot ..co.....
nawet skromny, ale konkretny pierscionek jest wart wiecej niz 100 zl. na twoim miejscu nie kupowalabym jej pierscionka, bo ona jak i wiekszosc dziewczyn na pewno wolalabym nie dostac zadnego pierscionka niz jakis badziew. lepiej te pieniadze zainwestuj w jakas porzadna kolacje i tak jak juz ktos zasugerowal, daj jej wypasiony pierscionek na pierwsza rocznice :)

Gość aleś ty głupia
kto powiedział że latałam pytać o cenę, moje koleżanki były natyle głupie że wybierały pierscionek z facetem i faceci płacili za pierscionek w obecności dziewczyny, ja gdy pokazałam swoj koleżankom to poleciały do jubilera były ciekawskie na ile wycenił mnie chłopak, wiem że miały zachowane dziecinne bo przyleciały mówić po ile stoi pierscionek, powiedziałam co o tym myślę i tyle, chciałam tani pierscionek taki za około 150 nie więcej ale nie poradze nic na to że dostałam za wiecej

Ty sie chlopcze lepiej zastanow czy jest sens branie slubu, bo jezeli nie masz kasy na zwykly pierscionek za 100zl, to za cowyprawicie wesele??? Moze rodzice wam zasponsoruja?

Gość w takim razie kto płaci
kto płaci za wesele? rodziny?

Gość onJestemZałamany
to nie prowokacja ona by sobie nawet sama kupiła znajać życie ale jak to laska sama sobie kupiłą pierścionek ;/ troche i to bardzo dziwne to j apowinienem jej kupić.........no nawet łądny jest ten za 107 zł ja suzkałem czegos wpobliżu bo róznie bywa z dowozem a tak wiem ze nr 11 palca a u nas drogi są ;/

Gość onJestemZałamany
no my płacimy za wesele ale ona ma cała kase ja nie mam do niej dostępu a co powiem jej daj mi 100zł bo chce ci pierścionek kupic to raczej miała by być niespodzinka

Gość to kup ten z aukcji
numer 11 :)

Gość taka se
to za wesele płacicie sami i nie mogłeś jakoś zaoszczędzić z 200 złotych czy 300 żeby kupić porządniejszy? zrezygnuj z wypasionego garniaka i kup tańszy garnitur resztę wydaj na pierśconek

Gość onJestemZałamany
właśnie pechem jest to ze boje sie z aukcji brac juz na nie jednej żeczy sie pzrejechałem ;/ wole jechac i kupic ale tez nei daleko bo palwo a auto je jak smok ;/ rejony gliwic zabrza rudy śląskiej katowic jedynei nie dalej noi bytom chorzów i swietchłowice

Gość zawsze możesz dać
do zmniejszenia lub powiększenia, mnie taka przyjemność kosztowała 20 złotych