Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onJestemZałamany

pomóżcie mi prosze co kupić

Polecane posty

Gość onJestemZałamany
mądre tylko jak ?? bo ona ma całą kase i co ma jej powiedzieć daj 100 zł ide pierścionek kupic ?;/ ona wie ile zarabiam ja dostaje tygodniówki nie idze tego oszukac ze sie dotało mniej,ma dobry kontakt z szefem i wgl ;/

Gość gffh
nie rozumiem, to ona cała kasę trzyma? całą wypłatę ci bierze? możesz sobie chociaż kupić krem do golenia czy maszynkę?

Gość tak nie powinno byc
co z tego że bedziecie małzenstwem i kasa bedzie wspolna ale powinienes miec chociaz 100 złotych dla siebie na swoje wydatki typu bielizna czy karta do telefonu jakis kosmetyk

Gość łłłłłoooooooooooooooo
jeszcze przed ślubem zabiera Ci całą kase i nie masz dostępu :o

Gość to się nie dziwie
że facet nie może kupić pierścionka trzeba było od razu tak napisać a tu każdy myśli że załujesz na nią kasy :( przykro mi jest myślę ze powinniście razem tym zarządzać współczuje

Gość ten koleś to idota
ty się chyba żenisz ze skarbonką a nie kobietą ;-)

Gość onJestemZałamany
ja wszytsko w domu mam jedzenie popłacone wsyztko mam co chce zachcianki i wszytsko ...... mam 100zł tygodniowo ale paliwo za to tankuje. opłaty mamay 1.500zł wiec to nei tanio a tu jsszcze rachunki iżyć za coś trza i odkładać

Gość w takim razie
to laska żałuje kasy a nie on może jeszcze po ślubie bedzie wydzielała co i ile możesz zjeść

Gość nina2112
Ty jeszcze do ślubu chyba nie dorosłeś. A za co ty chcesz rodzinę utrzymac, jeśli nie stac cie na pierścionek za 100 zł.

Gość skoro masz
na zachcianki to przeznacz na piescionek

Gość onJestemZałamany
ie wydzielami kasy chce isć n apiwo to zawsze kase mi daje na nic niepoztrebowalem kasy wczesniej wole niech ona żadzi a nie ja, próbowałem 2 miesiace zadzic i mi zawsze brakło kasy pod koniec miesiąca a ona jeszce potarfi odlożyć

Gość dziwny macie uklad

Gość do niny
Nina laska zabiera mu całą kasę ona nią zarządza i dlatego ja na takie cos nie zgodze się gdy bede męzatką facet powinien miec zawsze cos swojego grosza tak samo kobieta albo wspolnie zarządzac

Gość ktos zauwazył
ze nie dorosłes do ślubu i chyba musze sie zgodzić, nie dziwie się ze nie masz na pierscionek skoro nie umiesz zarządzać pieniędzmi, mój facet oszczędzał jak mógł by mi kupić pierścionek rezygnował z piwa papierosów

Gość skoro ci kasy nie wydziela
to powiedz ze potrzebujesz na pierscionek powiedz otwarcie

Gość onJestemZałamany
mógłbym jej powiedzieć ze chce napierścionek ale dziwne to będzie ;/ daj mikase napierścionek bo mi barkło ;/ chybamsuze cos innego wymyslec

Gość weź nie świruj
to możesz powiedzieć że ci na benzyne potrzeba więcej np. albo na cos innego

Gość ok rozumiem
ale wytłumacz mi jedno , skoro twoja narzeczona oczekuje na pierścionek zaręczynowy a doskonale wie że całą twoją kase zgarnia ona to skąd niby ty masz wytrzasnąc ? :O Masz ukrasc ten pierścionek skoro kupic go nie masz fizycznie za co :O

Gość weź nie świruj
chciałes wiedzieć jaki....więc kup złoty, a skąd kase weźmiesz to już na twojej głowie

Gość onJestemZałamany
no włąsnie w tym problem pzrewaliłem kase którą mialam zaoszczędzoną ;/ ech miałem wiecej kasy......... wiem niedorosłęm powiecie i wgl ....i wstyd mi je powiedziec ze nie mam kasy

DROGI ZAŁAMANY ! Powiem Ci to , co sam już dobrze wiesz ! POWINIENES SIE WSTYDZIC ! dorosły 27 letni facet i nie ma na pierscionek ? człowiekuuu co z Ciebie za Cielak :O DO stycznia jeszce troche czasu a jak sam mowisz dostajesz tygodniowo 100 zł to co za problem odłożyc sobie chociaz te 20 zł ? Tym sposobem do połowy listopada spokojnie bedziesz miał stówkę :D + 100 zł które masz juz teraz odłożone = 200 zł ! i juz masz cos porządniejszego ... Chodź i tak uwazam ze dwie stówki za pierscionek ZARECZYNOWY to WSTYD ...

Gość to są chyba
jakieś żarty:/ nie mógłbyś nazbierać kasy, nie wiem naodkładać a później dopiero coś planować, ślub i w ogóle, zastanów sie nad tym...

Gość mój facet ma 21 lat
i jest rozsądniejszy niż autor zbierał długo na pierścionek i wszystkiego sobie odmawiał byle mi sprawić przyjemność i kupić coś co będzie trwałe na długie lata