Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maras

Czy była jakaś szansa zapłodnienia ????

Polecane posty

Gość Maras

Zaznaczam, ze jestem dorosła. Otóż mam pewne wątpliwości.. hmm Wiem, ze pewnie mnie zaraz zlinczujecie, uprawiasz seks - bądź gotowa na dziecko - ok. nie mam nic przeciwko, nawet bym się cieszyła... Ale do rzeczy.. proszę o ocenę mojej sytuacji. Okres miałam 24 września. Cykle mam regularne 28-32. Kochałam się z chłopakiem 13 paź ( po dniach plodnych ).. Nie zabezpieczam się żadnymi tabletkami, ponieważ nie mam potrzeby, nie chcę zaburzać mojej gospodarki hormonalnej. Zastosowaliśmy prezerwatywę. Podczas zmiany pozycji, przy wyciąganiu członka zsunęła się nam prezerwatywa.. ( nie wiem właśnie czy nie w trakcie penetracji - nie zwróciłam na to uwagi..). Założyliśmy nową i dalej uprawialiśmy seks. Na koniec pozycja 69 połączona z wytryskiem. Nie wiem czy chłopak ma prejakulat.. nie zauważyłam. Otóż okres powinnam mieć w okolicach 22-25paź.. od wczoraj mam obolałe piersi, a od odbycia stosunku z chłopakiem często mnie brzuch pobolewa, od wczoraj naprzemiennie po lewej i prawej stronie mniej więcej w okolicach jajników. Dodam, ze przeważnie po odbyciu stosunku mam małe problemy z układem trawiennym. Oczywiście chcę odczekać te 14 dni i zrobić test. Czy była jakaś szansa zapłodnienia przy zsunięciu się prezerwatywy ? Chyba zaczynam panikowac..

Gość Maras
Czy to tylko objawy nadchodzącego okresu..?

Gość manuśka
kobitko jak tak bardzo sie martwisz to leć jutro rano do labolatorium i zrób sobie test z krwi BETA hcg będziesz miała 100% pewności, koszt ok 15-30 zł a wynik będziesz miała w ten sam lub na drugi dzień