Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolonyyyy

bioenergoterapia pomogła mi na potencje

Polecane posty

Gość zadowolonyyyy

Miałem problemy z erekcją, coraz częściej zawodził mnie mój sprzęt, małżeństwo zaczynało się psuć, z żoną wybraliśmy się do bioenerggoterapeutki na zabieg, wiecie, po trzech zabiegach zaczeło pomagać, coś się zaczęło stopniono polepszać, kontynuowalismy dalej zabiegi bioenergoetarpii, pani ta zaleciła odpowiednie ziółka, i zmienę trybu zycia. Dziś czuję się zadowolny. Zresztą podratowała mi cały układ moczowo płciowy. Pozdrawiam

Gość zadowolonyyyy
Jest lepiej, bo czuję się lepiej, jestem spokojniejszy, bo zona mnie tam zaciągnęła na siłe, ja w takie bzdury nie wierzylem

Fajnie..tyle tylko że jakbyś sam zmienił tryb zycia..pił ziółka lub wit zamaist piwa np..to i tak zykałbys zdrowie lepsze i potencja byłaby super:-PIle razy dziennie teraz sie kochacie?;-)

Gość zadowolonyyyy
ona podobno pobudziła mój uklad energetyczny,takie zabiegi przyspieszaja, tak mi mowila, ale teraz to moja kobieta teraz mnie pobudza wieczorami w lozku, a wiesz, sytuacja zawodowa, czasem nie pozwala na pielegnowanie tych spraw, zona wraca pozno wieczorem a raz ja, ale na pewno kilka razy w tygodniu jest to bara

Gość zadowolonyyyy
a skad wiesz, ze kazała mi rzucić piwo? Kazała rzucic ta bioterapeutka i papierosy! Zobacze czy wytrzymam z tym nalogiem:)

Gość zadowolonyyyy
postanowilem zmienic nawyki i przyzwyczajenie teraz, zero z nalogami

nie jestem bioenergoterapeutka ale wiem co n iekorzystnie wpływa na potencje:-) Łykaj żeń szen..wysypiaj sie..pij duzo mineralnej i uaktywnij swoja wyobraznie a znacznie polepszycie Wasz sex;-)

Gość zadowolonyyyy
Pomarańczowy, to moja kasa, wiec nie powinienes mowic mi co mam z nią robić, zona mnie zaprowadzila, tez w te brednie nie wierzylem, ale sie przekonalem, ze dziala, ale po 3 zabiegu

Gość zadowolonyyyy
Larwko dziękuję, :D Chyba się zaintersuje medycyną wschodu i naturalną, to całkiem fajna rzecz...

Jezeli tylko ma pomóc a nie bedziesz fanatykiem tego..to polecam..chociaz wiem ze najlepiej to pocwiczyc troszke..ruch i wysiłek fizyczny to zdrowie ;-) oraz zdrowo i racjonalnie zyc:-) powodzenia;-)

Gość gość
Kto nie zdaje sobie sprawy z tego jak duże są możliwości auto regeneracyjne ludzkiego ciała, niech pamięta, że Bioenergoterapia to jeden z środków do celu jakim jest zdrowie. Tym którzy znają się na Bioenergoterapii polecam tą stronę: http://energiaduchowa.pl Chyba najlepsza i najbardziej skuteczna strona jaką znajdziecie.

Gość gość
mozesz podać namiar na panią