Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkapyta.

jak to wyłączyć?

Polecane posty

Gość zapodajeeee
piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie

Gość autorkapyta.
no napiszcie jak to wyłączyć :O

Gość adhdddd
piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie

Gość autorkapyta.
weź się lecz idioto :O

Gość halkapuchalka
piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie piszcie piszcie piszcie coś tutaj dla mnie dużo piszcie jeszcze trovhe o tak wałsnie piszcie ostro piszcie

Gość tez to mam
sluchaj , musisz kliknac prawym przyciskiem myszy i zapisz element docelowy Do.... i wtedy sie pobierze piosenka

Gość tez to mam
napisz jak sie uda :)

Gość autorkapyta.
udało się :) dziękuję :)

Gość tez to mam
no to dobrze , pzdr