Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maryśka666

W jaki sposób kontrolujecie swojego partnera?

Polecane posty

Gość poma-poma-pomaranczowa
Oszalałaś???????????? :D:D:D

Nie, w związku trzeba mieć zaufanie. No chyba, że są jakieś konkretne powody, żeby sądzić, że taka kontrola musi być przeprowadzona. Ewentualnie wtedy...

Gość klementyna0000
-sprawdzam komorke jak wychodzi do lazienki -wieczorem dzwonie do niego no domowy zeby srawdzic czy na pewno jest w domu, jak odbierze szyboko sie rozlaczam -czasem jak nie mam pewnosci to kaze mu powiedziec co np leci w danym momencie na polsacie, albo ze chce uslyszec jego kota, wkurza go to ale to robi -jak mi mowi ze idzie na nocke to czasem zaczajam sie pod jego domem i sledze czy na pewno idzie do pracy,a nie np na piwo - przegladam kieszenie -wacham brudna bielizne czy nie czuc jakies cipy na niej jak mi sie cos przypomni to napisze

Gość starucha 666
jak w czasie kąpieli w wannie pływa po wodzie znaczy że zdradził.słuchaj ladacoo

Gość Pojebane baby jesteście
Zazdrość to choroba. Najgorsza z możliwych i do tego jak nic innego niszczy związek. Nie wyobrażam sobie kontroli w żadna stronę

klementyna a po co wachac bielizne? myslisz ze dalabyc rade wywachac cipke innej kobiety? ja kasuje czasem cos w jego tel jakis nr

Gość gryczka
Przykro mi to pisać, ale jesteście żałosne. Zamiast się starać, żeby mnie miał ochoty was puścić w trąbę, poniżacie się przeszukując jego rzeczy i śledząc... :-o

innym sposobem jets to ze on pracuje na barmce w klubach pubach itd i czesto robie tak ze do niego dzwonie i udaje ze jestem w lozku i ie zaraz spac (mieszkamy razem) a tak naprawde wsiadam w samochod i za 15min jestem u niego w pracy po czym mowie ze chcialam mu zrobic niespodzianke

odkad mu robie takie jazdy to juz nie ma telefonow od jego eks ( nie ma kontaktu na moje zyczenie) i mowi mi o wszystkim co mogloby mnie zdenerwowac gdybymm sie dowiedziala o tym po fakcie:)

Gość a naiwna wiara
najlepszym sposobem by facet z nas robił idiotkę

jak ja bym sie dowiedziala ze on ma inna to bym mu zdemolowala cale mieszkanie i samochod i chyba bym oblala go jakims kwasem ze mi zmarnowal najlepsze lata!

Gość gryczka
Otóż to, również gratuluję udanego związku, opartego na obopólnej szczerości, zaufaniu i dawaniu sobie wolności :-o Zresztą słusznie napisał Dziewczyna Ladaco, faceci nie są tacy głupi, jak Ci się wydaje :-)

Gość maryśka u ciebie
to już podchodzi pod obsesję i paranoję :O ja się boję takich ludzi jak ty bo z tego co piszesz jesteś zdolna do najgorszych rzeczy

ale głupota... Mój jest żołnierzem takim co jeździ na misje półroczne ale nigdy nie dał mi powodu do zazdrości więc nie sprawdzam... i nigdy nie będe...

Gość lepiej sprawdzic
dwoch kolesi tak zczailam ze sciemniaja...

jestem zdolna do wszystkiego bo nienawidze jak jakies zdziry podrywaja zajetych facetow na sile.i jak widze takie laski to od razu gonie.jakby to byl wasz chlopak a ja wiedzialbym ze on jest zajety /żonaty to tez bym interweniowala.taka juz jestem:(