Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrinna

Czy też wysyłacie CV tam, gdzie nie spełniacie wymagań?

Polecane posty

Gość karrrinna

Ja większość CV wysyłam w takie miejsca, bo inaczej, mimo, że mam skończone studia, znam na jakimś poziomie język obcy i mam jakieś doświadczenie zawodowe - musiałabym nie wysyłać nigdzie lub prawie nigdzie. Bo tak w pełni to nigdzie lub prawie nigdzie nie spełniam wymagań.

Gość tak niestety tak
tez wysylalam...teraz akurat w domu dzieckiem sie zajmuje ale za niedlugo znowu bede szukac pracy i jak o tym mysle to mi slabo;/...raz dostalam maila od firmy meblowej ze czemu szukam u nich pracy po studiach;/ albo co mnie wysylal urzad pracy na rozmowe to haslo- pani nie spelnia pzreciez naszych wymagan, po co pania wyslali;/;/...nosz kurwa;/...

Gość karrrinna
Tak sobie myślę, że teraz, kiedy mamy w Polsce kapitalizm a nie komunizm praca nie jest dla pracowników tylko dla pracodawców. Ludzie powinni nie kształcić się w kierunkach, które ich interesują i rozwijają tylko w takich, żeby stawać się najbardziej potrzebnymi na rynku pracy trybikami – robocikami…:(

Gość karrrinna
W Stanach Zjednoczonych już od dawna tak jest, dlatego ludzie tam nie tylko nie wiedzą gdzie i co to jest Polska ale nawet nie wiedzą, gdzie wybuchła II Wojna Światowa… Taki cudowny ten kapitalizm. Nie wiem czy lepszy niż komunizm... dla przeciętnego człowieka