Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosaaaaaa

nie daje juz rady z siwymi wlosami. bede niedlugo lysa

Polecane posty

Gość siwowlosaaaaaa

musze co 2-3 tyg farbowac bo mam juz prawie wszystkie siwe :-( na dodatek strasznie mi wypadaja. z natury mam cienkie i raczej slabe i jeszcze to farbowanie :-( co ja mam robic?

Gość siwowlosaaaaaa
z natury jestem szatynka. z przodu na skroniachjestem w 100 procentach siwa. z tylu mam jeszcze troche swoich . jak sie zrobie na blond to z tylu bede miala problem z ciemnymi odrostami

Gość dedera
Zrób balayage korona ,tzn tylko na górze ,na górnej warstwie .Mnie pomaga ,robię odcienie brąz i blond i farbuję co 6 tyg. bo wtedy w tej gamie różnych kolorów nie widać siwków.

Gość siwowlosaaaaaa
bede smuszona choc w takich kolorowych wlosach nie wygldam a dobrze :-( najlepiej mi w ciemnych. taki mam typ urody

Gość dedera
Mnie też lepiej w ciemnych ,ale mus to mus .Zresztą co to za ciemne jak widać białe :)))))))

Gość siwowlosaaaaaa
niedlugo popadne w jakas depresje przez te wlosy :-( wlsy powinny byc ozdoba kobiety a nie ja szpecic :-(

Gość AS w rękawie
Włosy ,zęby -----wsio powinno być piękne ,ale życie niestety piękne bywa z rzadka :(((((

Gość siwowlosaaaaaa
akurat na codzien spotykam kobiety o ladnych wlosach i to mnie jeszcze bardziej dobija

Gość siwowlosaaaaaa
i dodam ze nie mam jeszcze 30stki :-( a co bedzie pozniej

Gość jasełek
A próbowałaś urynoterapii? daje dobre efekty.

Gość siwowlosaaaaaa
kiedys smarowalam moczem wlosy. jeszcze na poczatku siwienia ale niestety nie pomoglo. jesli chodzi o zazywanie moczu to sie nie przelamie

Gość jasełek
chodziło mi właśnie o smarowanie,wielu pomaga ,szkoda że tobie nie

Gość kupuj belisse ona daje efekty
brana przez 3 miesiace ale regularnie.

Gość siwowlosaaaaaa
bralam bellise, skrzypowite, skrzypmax itp ale niestety na siwienie nic nie pomaga. moze na wypadanie troche pomoga ale co z tego skoro przy kazdym farbowaniu trace tyle wlosow ze szok

Gość dedera
Ja farbuję Loreal-em i nigdy mi nie wypadają.A ty czym?

Gość siwowlosaaaaaa
garnierem. niestety nie stac mnie na kupowanie loreala co 3 -4 tygodnie

Gość siwowlosaaaaaa
pare razy robilam castingiem tym bez amoniaku ale szybko sie zmywa

Gość czy tak masz to
W drogeriach mozna kupić ziołowe farby w proszku 100% naturalne wzmacniaja wlosy .Prosisz panią o katalog i wybierasz kolor.

Powinnaś udać się do dermatologa, ja miałam problem z wypadaniem włosów. Dostałam preparat do wcierania w skórę głowy, robiony na zamówienie w aptece. Bardzo tani preparat a pomaga.

Gość frabka
Też farbuje często, to znaczy co 3 tygodnie. Przedziałek nawet częściej. Zapusciłam włosy, tak by zakrywały się, siwe odrosty pod spodem nie widać. Przedziałek czasem traktuje tuszem do rzęs, ażeby nie było widać. (3 tydzień). Farbuję farbą color touch WELII. Na wodzie 3% . Świetnie farbuje siwe włosy, mam ich bardzo duzo, odrosty mam białe. Nie wypadają mi po tym włosy. Spróbuj. Pozdrawiam

Gość siwowlosaaaaaa
welle tez uzywalam i jakos nie podeszla mi. ale najgorsza to byla pallete chyba. moj problem polega na tym ze mam bardzo cienkie wlosy i tak naprawde nie powinam ich wcale katowac farbami. ale jak to zrobic gdy ma sie taka siwizne?

Witam.Ja jestem calkiem siwa,a że włosy mi szybko rosną to często je farbuję.JAK tylko zaczynają mi wychodzić to robię sobie maseczkę na włosy---żółtko do tego 2łyż nafty oczy szczonej-kupisz w aptece,lub olejek rycynowy,sok z cytryny.Po wymieszaniu wcierasz to w głowę,owijasz folją i ręcznikiem.Naprawdę mam bardzo piękne włosy,mimo że siwe i farbowane,a farbuję ,rozjaśniam już od ponad 20 lat.Moja mama ma 80 lat i nie jedna by jej pozazdrościła włosów,a farbuje od bardzo dawna,nawet teraz ,gdy zobaczy że przedziałek siwy,mówi że tą bruzdę trzeba ufarbować-farbuje paletą bo droższej farby sobie nie kupi

Gość siwowlosaaaaaa
ta maseczka nie nadaje sie do cienkich tlustych wlosow bo po niej wygladaja jeszcze gorzej :-( sprawa grubych gestych wlosow to raczej genetyka i zadna maseczka tu nie pomoze :-( stosowalam te maseczke i efekt byl taki ze wlosy mialam bardziej lsniace a nie o to mi chodzi bo i bez masecaki mam lsniace . ale co z tego jak sa cienkie miekkie jak u niemowlaka i jest ich coraz mniej. mam w rodzinie ciotke ktora ma geste bujne wlosy mimo farbowania ale to niestety geny. ja nawet jak nie farbowalam to mialam liche a teraz to juz porazka

Gość siwowlosaaaaaa
raz kiedys ja mialam . fakt nie niszczy wlsow ale szybko sie splukuje. zreszta po tygodniu i tak mam juz odrosty wiec zmywanie sie nie jest az takim mankamentem bo max co 3 tyg musze na nowo farbowac. jednak farba ma jedna powazna wade . jest za droga jak na moja kieszen :-(

Gość uiuiu
maluj szamponem. tez pokrywa siwe włosy, a jest delikatniejszy. i może dobierz kolor bardzo zblizony do naturalnego i pokrywaj tylko siwe włosy. i nie słuchaj,że blond jest lepszy. jest dokładnie na odwrót. maluje włosy różnym osobom to wiem. farby blond rozjaśniaja włosy i wygląda to tak,że te które sa siwe zostaja siwe, a blond jest reszta. rozumiem ,że masz naturalnie ciemne włosy- jeżeli tak, to najpierw trzeba by je rozjaśnić, a potem jeszcze raz je zamalować blondem kryjacym, a nie rozjaśniającym. bez sensu. a pasemka to tez idiotyczny pomysł- naturalny kolor+ pasemka+ siwy odrost i wychodzi kupa.

Gość siwowlosaaaaaa
no z tymi szmponami bywa roznie bo one z reguly wogole nie lapia mojej siwizny. ten casting jeszcze ujdzie w tloku ale kurcze 20 zl co 2-3 tyg to dla mnie za duzo pieniedzy :-(