Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ultraxen

SZUKAM MUZYKI PRAWDOPODOBNIE JEST TO SOUNDRACK, POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Ultraxen

JAKIŚ CZAS TEMU NAGRAŁEM MUZYKĘ PIĘKNĄ Z NETU, BEZ WOKALU, TAKA JAKBY KLASYCZNA ALE TO NIC MI ZNANEGO (A ZNAM SPORO Z KLASYKI!!!), NA MP3-CE NIE BYŁO NAZWY ZESPOŁU TYLKO POPROSTU BEAUTY MUSIC.MP3 EH, NIESTETY PŁYTKA MI SIĘ ZGUBIŁA - KOLEŻANKA MI POWIEDZIAŁA ŻE NIE WIE CO TO ALE MOŻE TO BYĆ MUZYKA FILMOWA. MUZYKA JEST BARDZO NASTROJOWA, PIĘKNA, TROCHĘ SMUTNA, WPROWADZA W NASTRÓJ ZADUMY, CZĘSTO PUSZCZANA W TV JAKO PODKŁAD (SZCZEGÓLNIE WE WŁOSKIEJ TV) NIESTETY ... BEZ PODANIA TYTUŁU, NIE ZANUCĘ HEHE, ALE PROSZĘ PODAWAJCIE PROPOZYCJE JA SPRAWDZĘ SOBIE NA YOUTUBE, KAŻDA PODPOWIEDŹ MI POMOŻE, A MUSZĘ TO MUZĘ ODNALEŹĆ BO JESTEM MELOMANEM ;-)

Gość Ultraxen
dzięki,to akurat znam, piękne ale to niestety nie to. Tamto jest bardziej wprowadzające w zadumę, mniej majestatyczne.

Gość Ultraxen
nikt nie wie? pomyślcie na pewno znacie jakąś taką muzę, to jest w pewnym sensie równie piękne jak requiem

Gość polehka
jedyna piekna ktora przychodzi mi na mysl to z Antychrysta Lascia ch'io pianga w wykonaniu Tuva(y?) Semmingsem

Gość Ultraxen
ale to o czym ja piszę jest bez wokalu. Sama muza - gdyby był wokal doszedłbym po słowach... Dzięki za pomoc to niestety nie to, ale jak coś jeszcze kojarzysz to daj, będę sprawdzał każdą sugestię...

Gość to moze wrzuc ktorys kawalek
na wrzute czy na you tube, to posluchamy... moze ktos rozpozna

Gość Ultraxen
niestety jak pisałem - zgubiłem płytę :(

Gość i zupelnie nigdzie nie masz
tej muzyki? a moze to byl ennio morricone?

Gość polehka
nie ogladam niestety wloskiej TV wiec nie wiem o czym mowisz ;) w jakich programach jest puszczana ? moze na wloskim Youtube znajdziesz jakis odcinek albo chociaz fragment z tym utworem ? z muzykow komponujacych do filmu znam tylko Jamesa Hornera, Nobuo Uematsu i paru innych .