Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janek1983

czy nagość...

Polecane posty

Gość janek1983

Dziewczyny: czy nagość u mężczyzn podnieca was tak samo jak nas nagie kobiety? zawsze się nad tym zastanawiałem. Myślę, że z naszej strony nie potrzeba wyjaśnień:) w zasadzie to oczywiste...

Gość gruszkakula
Myślę, że to zależy od osoby. Mnie np. niespecjalnie podnieca widok nagiego męskiego ciała, raczej kręci bardzo szeroka całość - wygląd, głos, sposób mówienia, poruszania się, to jak mnie dotyka. Myślę, że jednak faceci bardziej są wzrokowcami, niż my, kobiety:-)

Gość gruszkakula
No taki Pudzian to jest super sexy! :)

mówi się, że dla kobiet liczą się u mężczyzn głównie takie rzeczy jak zachowanie, osobowośc its. my jednak przede wszystkim patrzymy w pierwszej kolejności na twarz i ciało..

Janku, my też w pierwszej kolejności patrzymy na fizyczność. Ale przy wyborze stałego partnera, bardziej zwracamy uwage na osobowość, co nas akurat od facetow odroznia:)

to tak jak my:) nie jest tak żle - przy wyborze partnerki (i w dalszym czasie) liczy się baaardzo jaka ona jest... to co właściwie obserwują dziewczyny w fizyczności chłopaka? i znow jesli chodzi o nas (mowię o sobie i o wszytkich moich kolegach, mam ich wielu) to jest to w sumie proste:) twarz, piersi, figura, tyłeczek i nogi:) piszcie więc dziewczyny na co Wy patrzycie.

Gość www.tnij.org/szaman2009
Dziewczyny lubią obfite owłosienie na klacie

Gość no zasadniczo to wiesz
nie chodzi o to żeby był w 100% nagi ale od pasa w gore jest interesującym widokiem :D:D

Gość _Misiek_
Weź pod uwagę że, widok kobiety w koronkowej bieliźnie jest znacznie bardziej podniecający niż widok nagiej kobiety.

myślę że to zalezy... najbardziej podniecajacy jest facet w jeansach ale bez koszulki, albo w samych slipach. Dość podniecajace sa tez meskie posladki. ale na widok calego nagiego mezczyzny ja sie nie podniecam.. no chyba ze jest to moj ukochany mezczyzna to tak. ale np. w filmie albo na plazy - nie.