Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yassminelka

yaz i yasminelle..problem. proszę o pomoc!

Polecane posty

brałam przez 2 lata yasminelle i zawsze dostawalam okresy 4-5 dnia z odstaweinia miesiac temu ginekolog przepisal mi yaz, bo stwierdzil ze jesli yasminelle tak dobrze tolerowałam to yaz tez powinnam i ze one sa podobno lepsze. W kazdym razie skonczylam 1 opakowanie, łącznie z 4 tabletkami placebo, dzis mam wziasc 1 rozowa a okresu nadal nie ma! ...bralam wszystko regularnie, jestem przeczulona na punkcie pigulek wiec uwazam a i seksu nie wiele bylo, i to jeszcze w gumce, bo nowe tabletki, wiec ciazy raczej nie ma...czemu nie mam okresu:( miala tak ktoraś która bierze yaz??

Gość Mar_tes
w ulotce jest napisane żeby się nie martwić. dalej przyjmujesz regularnie. gdy nie pojawi się po drugim opakowaniu sprawdź czy nie jestes w ciąży.

no niby masz racje,ale mimo wszystko mnie troche to stresuje..a na test ciazowy troche za wczesnie:(....jakos wolalam chyba te pigulki z tradycyjnym schematem 21 i 7 dni przerwy.....choc podobno ten nowy schemat 24+4 jest lepszy

Gość Mar_tes
ja bardzo jestem zadowolona z yaz, schemat 24+4 bardzo mi odpowiada, nie martwie się kiedy mam wziąć pierwszą tabletkę z nowego opakowania, tylko biorę sobie cały czas i jest ok.