Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jebac kanarów

Dzisiaj mnie taki cuś spotkało!!!!

Polecane posty

Gość jebac kanarów

Prosze o porade! jade dzisiaj sobie do roboty w autobusie lini nr.3 w bialymstoku. i tu ****a wchodza brudasy kanary ja wstalem i podchodze do drzwi i kanar do mnie podchodzi i mowi zebym mu bilet pokazal a ja mowie że nie pokaze bo juz wysiadam. A on "prosze podejsc z tylu do barierKI" A JA MOWIE ZE JUZ WYSIADAM a on "to wy[ierdalaj stad i tak ****a wiem ze nie masz biletu nie bede sie z toba szarpal a ja troche zle zrobilem bo mu odpyskowalem ale co on mnie bedzie obrazal. Pogadalismy szedlem wzdluz autobusu i ktos mi w leb za***al obracam sie a tam kanar do autobusu sie chowa to ja wchodze i za***alem mu kopa w dupe i wysiadlem i poszedlem i patrze za jakies 5 sek sie obracam i 4 kanarow na mnie i kose w nogi dal i na glebe upadlem na psy zadzwonili.

Gość czyli nie miałeś biletu
na to wychodzi

chuju co z tego ze wysiadasz,jest kontrala i bilet masz pokazac imbecylu w taxi tez powiesz ze nie zaplacisz bo juz wysiadasz?

chuju co z tego ze wysiadasz,jest kontrala i bilet masz pokazac imbecylu w taxi tez powiesz ze nie zaplacisz bo juz wysiadasz?