Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnythevtcrvd

pomocy! jestem dziewicą, choć miałam kilka doświadczeń prawie seksualnych

Polecane posty

Gość nnythevtcrvd

i mam pytanie...tylko nie jeździe po mnie od razu..chodzi o to, że gdy wkładam sobie tam palce to czuję ból! a co dopiero gdybym zrobiła to z kimś normalnie..boję się tego.a mam 20lat. jak myślicie? czy coś jest ze mną nie tak i może to skutkować jakimiś problemami,gdy będę chciała to kiedyś zrobić?czy po prostu źle to robię,bo robię to sama? (i to nawet gdy jestem już totalnie mokra)..jak to jest z facetem??help!

Gość nnythevtcrvd
nie może mi ktoś czegoś doradzić? na pewno macie jakieś przypuszczenia? a może wszystkie jesteście jeszcze dziewicami i się nie znacie? potrzebuję rady jakiejś doświadczonej i fajnej kobitki :)

Gość pocwicz np z kielbasa
np zwyczajno

Gość nnythevtcrvd
czy jest tu ktoś mądry???bo ja cały czas czekam....

Gość nnythevtcrvd
nic dziwnego...na kafeterii mogę się nie doczekać na kogoś mądrego.. ale zaskoczcie mnie! :)

Gość ja ci odpowiemm
przy pierwszym stosunku mozesz czuc bol .. jest to normale ... moze jak wkladasz palca to nie jestes wogole podniecona? wyluzuj sie (chodz w takiej sytacji jest to trudne )odprez sie ... zrób to z kim kogo kochasz a wszystko bedzie ok..../

Gość malutka kropka
proponuje wizyte u chirurge w celu nacięcia błony DEBILKO

Gość jaa cii odpowiem
przy podnieceniu zostaje nawilzana pochwa przez sluz i staje sie bardziej rozciagliwa

Gość a moje zdanie jest takie
Posłuchaj,z rozmowy z moim mężem wiem,że im będziesz starsza tym błone będziesz miała grubsza i facet będzie sie musiał sporo napocić ,żeby ten problem rozwiązać. Nie sugeruję tu nic absolutnie,ale troszkę jestem zdziwiona,myślałam,że w dzisiejszych czasach 20 letnich dziewic juz nie ma a tu zaskoczenie :)

Gość Surriikatka
Tez jestem dziewica i tez mam problem keidy sama chce wsunac palec, ale keidy jestem z moim mezczyzna to nie ma problemu, nie czuje bolu, wrecz mam wrazenie ze moglby wsadzic palec glebiej. Jednak mam inny problem, jestem mocno wilgotna, a jednak i tak jestem zbyt cisna, wiecej niz 1 palec nie wchodzi. W czym problem?