Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xena_

jak rozkochać w sobie faceta starszego o 10 lat?

Polecane posty

Gość xena_

na uczuciowym poradzono mi abym zapytala panów na erotycznym:)) jak oczarowac,uwiesc faceta 10 lat starszego? ja mam lat 20? o czym z nim gadac w realu?czym zainteresowac?co sprawi ze go oczaruje? pomózcie bo go musze miec:P

Gość elmondo
bądź sobą. To wystarczy, jesli nie szkoda marnowa czas - swój i jego.

Gość Antek Bereda
Ja mam więcej niż 30 więc nie poradzę :P

Gość Musisz baaaaardzo dobrze robić
loda, do tego dobrze dawać doopy, my 30 latkowie coś na ten temat już wiemy i byle co nas nie urzeknie.

Gość xena_
poszczuj go z klasą..co masz na mysli?

Gość xena_
ztąd że mój wybranek jest 10 lat starszy :P

Gość Emmett Fitz-Hume
Kochasz go?

Gość xena_
nie,nie kocham go i nie pytajcie cały czas o to,poprsotu chce go oczarować rozkochac bo mi sie podoba i tyle

Ja myślę, że taki facet szuka kobiety dojrzale myślącej a nie podlotki. Wykorzystaj potencjał który masz, zaskocz go tym co potrafisz robić. Chyba, że on szuka tylko kochanki, wtedy nigdy nie będziesz jego.

Gość xena_
jakby szukał dojrzałej to by znalazł w swoim wieku a nie interesował sie 20latką

Gość knkn
Ja myślę, że taki facet szuka kobiety dojrzale myślącej a nie podlotki. I dlatego 90% facetow zostawia zony-rowiesniczki dla duzo mlodszych kobiet?:D 30 latkowie wola wlasnie takie nieuksztaltowane 20latki na ktorych latwo mozna zrobic wrazenie i zaimponowac, szczegolnie jesli nie maja za wiele osiagniec.

Jak chcesz go oczarować to nie rób tego na siłę bo nikt nie lubi jak się mu ktoś narzuca. Czyli rozumiem, że chodzi Ci głównie o sprawy łóżkowe. Do tego nie trzeba wielkiej filozofii by oczarować faceta. Strój, zachowanie i masz go na haczyku. Facet to naiwna bestia

Xena jak nic do faceta nie czujesz i chcesz go w sobie rozkochać dla kaprysu to zwykła świnia z Ciebie. A poza tym nie wyjdzie ci to. .

knkn Jak zostawiają żony to może dlatego, że im się znudziły, albo stały się mniej atrakcyjne w ich oczach. Szukają odmiany, przygody, powrotu do młodości. Jednak w wieku 30lat to jeszcze nie następuje a za jakieś 10-20 więcej

Gość Emmett Fitz-Hume
Czyli bzyknąć chcesz tylko?

Gość xena_
no generalnie to chce sie bzyknąć :P nie wiem czy dla kaprysu dlatego ze mi sie podoba i juz

Gość Emmett Fitz-Hume
To... jeśli masz odwagę powiedz mu to wprost :)

Gość Chłopaki pomóżcie dziewczynie
Sama jestem ciekawa ja to jest z Wami 30-latkami ;)

Gość xena_
nie chce mu mówić wprost jestesmy umówieni nie chce za 1 razem sie bzyknac

Gość xena_
w gruncie rzeczy to nie do konca chodzi tylko o seks..chciałabym zeby nie widział swiata poza mną :P

Ja myślę, że coś nie tak musi być z 30 letnim facetem by szukać sobie dwudziestkę. To samo w drugą stronę, bo to już stary facet jakby nie patrzeć

Gość Emmett Fitz-Hume
Ja mam 33 lata i działam bardzo prosto: mówisz i masz :) Niecierpię niedomówień i gierek więc generalnie żadna małolata nie "rozkocha mnie w sobie żebym świata poza nią nie widział" bo "nie ze mną te numery, Bruner" :P

Gość Antek Bereda
Quest- mylisz się. Kto nie był w takim związku, ten nigdy nie zrozumie. Ja jestem, Ona jest młodsza 14 lat.

Gość xena_
do Quest: coś dziwnego? dla mnie to bardzo proste faceci 3o letni czy starsi lubią młodsze dziewczyny bo sobie chca odmnienic wrocic do młodosci wczesniej tacy juz sa faceci,a dziewczyna z kolei podobaja sie starsi faceci bo im sie wydają bardziej dojrzali(chociaz nie zawsze tak jest) bo ich rówiesnicy sa jeszcze gówniarzami,starsi imponuja itd..a swoja droga to nie uwazam ze 10 lat to jakas straszna róznica,takie zwiazki sa i nie budza juz raczej emocji..no i facet 30 lat to jeszcze młody facet;]

Gość knkn
ja mam 21 lat mój chłopak 31, sama zobaczysz, ze za 5 lat bedziesz innym czlowiekiem z innym spojrzeniem na swiat, bo bedziesz miala za soba 5 lat zyciowych doswiadczen. Na razie tylko ci sie wydaje, ze jestes taka dorosla i wszystko wiesz:D Jestes w 100% samodzielna finansowo? Pracujesz zawodowo? Jesli nie, to nie masz pojecia o dojrzalosci.