Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poooorybaby

widzieliscie ten filimik? indie to chory kraj!

Polecane posty

Gość sorry nie moge
mam pol roczne dziecko i jak patrze na to....wrrr....co za pojeby!!!!!!...co to kurwa sposob hartowania czy jak!!!1

Gość Wujek SamoZło
ten wąż jest szczerbaty... bez zebów jadowych

Gość ale kasi1
ja pierdole...idioci..

Gość poorybaby
tam dyskyrminuje sie dziewczynki juz od urodzenia. nic sie nie zmienilo podczas II wojny ludzie ludzioom robili starszne rzezcy nic sie nie zmienilo mimo iz mamy XXI w, gdzie ludzka wrazliwosc!

Gość poorybaby
to kobra. smao zlo nie rob sobie jaj to jest straszne anie smieszne

Gość okropne taka fajna lalka
jak mozna na dziecko tak weza puscic...

Gość poorybaby
obejrzeliscie do konca? ja niemoglam. czy ta dziewczynka jest cała?

Gość Małe Kropki Dwie
straszny ten film, poprostu masakra.Nie mogłam go oglądnąć do konca

Gość jest cala
nic nie pokazali do konca obwinela sie ogonem ale filmik urwany

Ale z was durne baby, myślące macicami zamiast mózgiem - to raz. Dziecko nawet nie zapłakało. Jak lejecie własne, bo "klaps metodą wychowawczą jest" i płaczą, boli to je, zostawia ślad na psychice, to super, bo was też debilni polscy rodzice tłukli; a jak czegoś nie rozumiecie i wygląda obco, to się włącza świecąca macica i matki Polki odzywają. Nic dziecku się nie stało, obejrzałam film do końca, nawet nie zapłakała, złapała tę kobrę, która nie miała się jak bronić, bo była pozbawiona zębów. Dzieciak miał niezłą zabawę i był ciekawy co to. Po dwa - była któraś w Indiach? Bo nie sądzę. Jakbyś, poooorybaby, ruszyła cztery litery sprzed komputera i zlewu z naczyniami i zobaczyła trochę świata, to wiedziałabyć, że w Indiach z roku na rok jest coraz lepiej, że w niektórych domach standard życia jest wyżej, nisz możesz zamarzyć, a że z biedotą i systemem kastowym się bardzo walczy. Ale najlepiej sypać sloganami.

Gość llena25
a co jest w tym filmiku?

Gość mlodziutkkaMamma
jak można porownywac klapsy do czegos takiego! zgroza!

Gość MlodaPolonia
niemoglam obejrzec do konca!

Gość o matko swieta
dziecku nic sie nie dzieje-jest zainteresowana i chce dotknac weza a waz nie ma zebow wiec krzywdy nie robi i co z tego ze sie owinal to kobra a nie dusiciel. najlepiej dac dzieciom malego pieska i kotka i niech kregoslup przetraca bo takie kochane i ze zwierzatkami bawic sie potrafia? patrzac na wypowiedzi na forum-uwazam ze matki-polki wlasnie taka filozofie uznaja za sluszna!!

No oczywiście, że nie można klapsów porównywać, bo klaps boli dziecko, jest nim przestraszone i traci zaufanie do rodziców, a tu po prostu jest zainteresowane zwierzęciem. Ale ty jesteś skoncentrowana na tym, co ci wbito do głowy, ciemnogrodzie.

milcząca_z_wilkami-zgadzam sie z tobą,nie widać strachu w tym dziecku,wy po prostu nie macie pojęcia o świecie i kulturze Indii,to jest po prostu oswajanie z czymś co kiedyś nie będzie budziło strachu w dziecku,ten wąż po prostu nie miał zębów,poczytajcie trochę o tradycji zaklinaczy kobry królewskiej a potem coś napiszcie!!Pamiętam swego czasu panikę mojego kolegi który przybiegł do mnie o 22 z mina na twarzy jak by śmierć widział,powiedział ze żmija jest w jego ogrodzie i żebym pomógł ją zabić bo on ma dziecko i się o niego boi,okazało sie że to nie żmija tylko zaskroniec który żyje w pobliżu wody,kolega właśnie w takim miejscu mieszkał i miał w ogrodzie oczko wodne co dotadkowo go zwabiło,powiedziałem że ma szczęście że zaskroniec żyje w pobliżu jego domostwa bo jest bardzo pożyteczny,nie będzie miał problemów myszami ani szczurami!!Ludzie więcej czytać a mniej pisać!!!!

Gość schocckeed
wy jestescie chorzy to olropne klasc tak dziecko przy wezu ajak ten waz ja udusi przeciez to bezbronne dziecko!