Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje

potrzebuje poważnej wróżby...stawia ktoś?

Polecane posty

Gość a pokazesz tzytzki

Gość wrozbita za dyche
Podaj date ur. imie i pytanie

Gość Santhina
Pytanie zadaj. Date urodzenia podaj. jak uznam pytanie za powazne, to postawie ci tarota.

Gość podaje dane
05.06.1988 Krystian Kiedy i w jakich okolicznosciach poznam jakas wartosciowa dziewczyne?

Gość potrzebuje
Kasia 14.12.1986 i Michał 13.08.1980 Mam pytanie, czy ciągnąć nasz związek, czy coś ma szanse z tego być. czy bede potrafiła go kochać

Gość g0s1a82
Witam czy ktoś tu naprawdę wróży???

Gość potrzebuje
1966.06.06 Urodziłam synka, który chodzi teraz na studia poznał tam dziewczynę ale zachorował na nowotwór złośliwy (guz mózgu) czy wyzdrowieje i będzie żyć czy jednak umrze?

Gość JA tez prosze bardzooo
prosze bardzo o wrozbe z tarota Czy mezczyznie z ktorym spotykam sie od juz dluzszego czasu w koncu zalezy na mnie czy nie ?? Ma jakies plany wobec mnie ?? A moze nie jest m i pisana milosc z wzajemnoscia ?????????? Imie Katarzyna jestem spod barana

Gość potrzebuje
Krystian, nieładnie tak sie podszywać, jak chcesz wrózbe to radze zaczekac na swoją kolej, o ile taka nastąpi

Gość podaje dane
Nie podszywam sie :) Korzystam z okazji. Co w tym zlego?

Gość potrzebuje
widze ludzie, że normalnie wszystko zrobicie, żeby komuś utrudnic zycie:( teraz w tym bałaganie podszywów mozna sie pogubic. moje pytanie dotyczy mnie i Michała...

Gość Santhina
Kasiu podaje co mi wyszlo. Przeszlosc. Wydawalo ci sie ze w Michale odnazlazlas prawdziwy skarb. Zwiazek, w ktorym ludzie sie respektuja i interesy drugiej osoby stawiaja ponad interesami swoimi. Czy altruizm w tym zwiazku nie byl jednak twoja domena? Karty pokazuja mi ze wlasnie stoisz na rozstaju drog. Z jednej strony probujesz zachowac siebie, z drugiej ratowac zwiazek. Balansujesz na linie i czekasz, co cie przewazy.Probujesz oddalic jakiejs konflikty. Czy Michal cie zdradzi? Stracil twoje zaufanie? Zawiodl cie? Karty podpowiadaja potrzebe powaznej rozmowy. Obie strony musza ten zwiazek potraktowac powaznie. Wydaje ci sie ze znalazlas sie w sytuacji patowej. Jestes za cos wkurzona na niego, pesymistycznie patrzysz w przyszlosc i powoli tracisz nadzieje, na to, ze wszystko sie ulozy. Karty pokazuja jednak, ze jest dla was szansa. Potrzeba czasu, aby odbudowac relacje. Powoli ostroznie musicie uczyc sie na nowo byc ze soba. Karty wroza wspolne dorastanie do zwiazku. Przyszlosc. W tym zwiazku jest szansa na obopolne zaufanie. Karty pokazuja nawet rodzine, wiernosc i oddanie. Karta ostatnia pojazuje cytuje: Wierny partner, wieloletni zwiazek, oparcie w partnerze. Rada: Cierpliwosc.

Gość JA tez prosze bardzooo
prosze bardzo o wrozbe z tarota Czy mezczyznie z ktorym spotykam sie od juz dluzszego czasu w koncu zalezy na mnie czy nie ?? CO WIDAC W KARTACH NA JEGO TEMAT JAK CHODZI O TERAZNIEJSZOSC I PRZYSZLOSC ???? A MOZE NIE JEST MI PISANA MILOSC Z WZAJEMNOSCIA ...? Imie Katarzyna jestem spod barana

Gość g0s1a82
23.12.82 Małgorzata Jestem w związku już ponad 4 lata z Michałem.A moje pytanie czy ten związek zakończy się ślubem i czy on traktuje mnie poważnie..Bardzo proszę o wróżbę...

Gość jdsfgsdh
Agnieszka 20.04.1979 czy moje małżeństwo przetrwa nasz kryzys?. Czy w czasie 3 lat znajdę pracę? z góry bardzo dziekuję .

Gość jkdsfgjdsh
santhina...>proszę

Gość Santhina
Ale ja obiecalam tylko Kasi. Nawet nie wiem, czy karty wyczuly jej problem, bo sie nie odzywa. Pierwszy raz wroze przez internet. Dla niej zrobilam wyjatek. Przepaszam pozostalych, ale to nie jest dobra metoda komunikacji.

Gość g0s1a82
Ja też bardzo proszę...

Gość g0s1a82
Naprawdę Cię proszę bardzo mi na tym zależy chce wiedzieć co Ci wyjdzie.

Gość dhsjdfhsgf
Santhina ...> co mam zrobić , abyś mogła wywróżyć >napewno?

Gość g0s1a82
Może potrzebna jest data urodzenia mojego chłopaka??

Gość g0s1a82
Odezwij się proszę..

Gość g0s1a82
No i co jest jakaś szansa?

Gość potrzebuje
Santhina, bardzo dziękuję:) nie odzywałam sie, bo myslałam, że sie wkurzyłaś i poszłaś:)dziekuje bardzo jeszcze raz:)

Gość g0s1a82
Powiedz chociaż czy jest w tym duzo prawdy???

Gość g0s1a82
No i co napisała Ci coś na e-meila??Chyba się zdenerwowała i poszła..