Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość electric boobz

gin-endokrynolog Anna Dąbrowska-Jakubiak, pytanie.

Polecane posty

Gość electric boobz

Szukam dobrego ginekologa na pierwszą w życiu wizytę, która związana będzie przede z nadmiernym owłosieniem, zaniedbywałam sprawę, wyglądam jak orangutan i mam dość. Moje pytanie, czy ktoś był u doktor Dąbrowskiej-Jakubiak i może cokolwiek o niej powiedzieć? Nie wiem jak wyglądają badania hormonalne czy jakiekolwiek inne badania związane z włosami w dosłownie każdym miejscu na ciele, nie wiem czy pani Dąbrowska-Jakubiak zasługuje na moje starania o przyjęcie, nie wiem kompletnie nic i się stresuję nieziemsko :o Ewentualnie, czy ktoś może polecić dobrego ginekologa endokrynologa w Warszawie, zależy mi na kobiecie, bo mimo że wiem, że lekarz niejedno widział, to świecenie włosami na cyckach czy brzuchu przed obcym facetem jest dla mnie szczególnie krępujące. Proszę o pomoc!

Gość Ankaea
Odradzam szczerze! Wstrętne babsko! Opryskliwa, nieprzyjemna, niedelikatna. Przyszłam do niej z pierwsza ciąża i krwiakiem w macicy. Usłyszałam tekst: jak krwiak sie nie powiększy bedzie ok, jeśli tak to najwyżej Pani poroni. Lekarz bez empatii totalnie. Chyba pomyliła zawód!