Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny powiedzcie mi cos

Rude to falszywe??????

Polecane posty

Gość dziewczyny powiedzcie mi cos

Mialam kiedys fajnego kumpla, mial rude wlosy, chodzilismy razem do szkoly, ale kontakt sie urwal... dziewczyny, czemy wszyscy mysla, ze rude to falsywe? ci faceci sa tacy odrzucani przez to gluupie gadanie, ze wlasnie dlatego staraja sie byc jak najlepsi, kochaja zawsze szczerze i nie klamia.... taki wlasnie byl moj kolega, pamietam go dobrze, a mimo to nikt mu nie ufal... ja z nim sie nigdy nie nudzilam, ale ludzie mu zawsze dokuczali... jak taki czlowiek moze byc szczesliwy, kiedy jest naprawde szczery, a ludzie i tak go nienawidza... chore to jest...

Gość Tak kochana dziala
sila paradygmatu i stereotypu. Zajmuje sie marketingiem, wiem cos o przypadlosciach / ulomnosciach ludzkich. Widze, ze Ty nie Jestes taka debilka jak wiekszosc ludzi, ktorym mozna wszystko wmowic :)

Gość 44444444sss
rudzi maja naprawde ciezko dzisiaj... niby ich lubic sie da, ale wiecej niz kolege to zadna go nie zechce...

Gość co wynika z debilnych
stereotypow.

Gość czy rude to gorsze
moze to i stereotypy.... ale ktora by chciala rude dzieci???/ no ktora?????

Gość rudzi maja zle w tym kraju
wiem cos o tym, moj kolega mial ostatnio nieprzyjemne sytuacje na ulicy.... zakocha sie taki, a potem jak go dziewczyna zostawi, to naprawde ma ciezko..... i ciezko znalezc znow kogos....

Gość Bo to kraj pojebow
Wynioslem sie stad kiedy tylko moglem :) I nie wroce za zadne skarby do tego katolickiego zasciankowego badziewia.

Gość 0vx
rude zawsze bylo gnebione. nic nowego.

Gość gadają tak głupio
a co druga się farbuje na rudo.

Gość rozne rude
a ja mam rudego znajomego, kretyn z niego do n-tej potęgi, mieszkał już z 4 dziewczynami każda była podobno miloscia jego zycia. Szkoda tylko, że jakos zawsze po 2 latach związku sie nudzil i szedl w tango z nowa panna. chwilowo jest z dzieczyna która zaplodnil po 2 miesiacach znajomosci, ciekawe kiedy znudzi mu sie rola tatusia :O

Gość 51111111
no ale to kobieta... u rudych to tylko facet ma przejebane......

Gość Zardzewiała
Ja jestem ruda (farbowana) Dobrze się czuję w tym kolorze! I mam w nosie to, że inni zgadzają sie ze stereotypem - rude = fałszywe. Stereotyp jak każdy inny. Tak jak blond = głupi Absurd!

Gość nie regula
do rozne rude - no czasami tak bywa, jak widac... ale idiota... moze chcial sobie poruchac rozne, zewby sie nacieszyc.....

Gość ojojojojjsss
nie mowimy tu o farbowanych:)

Gość Zardzewiała
Tak zachować może sie nie tylko rudy, ale i przystojny brunet, i szczerbaty blondyn!

Gość Zardzewiała
Eeeeeeeeeej :P Jakaś dyskryminacja, ze względu na naturalność :P:P:P Chciałam zaznaczyć, że NIE NALEŻY TWORZYĆ STEREOTYPÓW!!!

Gość rozne rude
"Tak zachować może sie nie tylko rudy, ale i przystojny brunet, i szczerbaty blondyn!" ależ oczywiście, ale z pierwszego postu można wydedukować, że rudzi są tacy zajebiści a to tacy sami ludzie jak bruneci, szatyni etc. są wśród nich równi goście i imbecyle

Gość orette
wcale z pierwszego postu nie mozna wywnioskowac, ze rudzi sa zajebisci... nie dorabiaj sobie teorii... autorka podala tylko przyklad dyskryminacji, a nie chwali zaraz WSZYSTKICH rudych. czytaj ze zrozumieniem.

Gość Zardzewiała
Jak w każdej innej kwestii. Jakby charakter, intelekt, etc. etc. zależały od koloru włósów.... Nie ma się co sugerować kolorem włosów.

Gość Zardzewiała
Dzięki Orette:P

Gość rozne rude
orette - ja też podałam tylko przykład, tyle, że chama i buraka.

Gość Uwielbiam swoje włosy
A ja jestem ruda od urodzenia :-)) Uwielbiam ten kolor i nie wyobrażam sobie żebym miała jakis inny. Nie rozpaczałam nigdy z tego powodu.Faktycznie nieraz sie zdarzało ,ze ktos do mnie powiedział....RUDA.Ale co z tego ,do brunetki też nieraz mówili Ty Czarna.Mam piekne włosy a nigdy jakas wredna nie byłam i nie jestem :-)) Ale zauważyliscie ,że wszyscy rudowłosi maja piękne gęste włosy. Na moje włosy zwracaja uwage prawie wszyscy na ulicy uwage. to jest mój wielki atut i za to matce naturze jestem wdzieczna :-))

Gość no tosuper hehehe
no to fajnie:) na rudych FACETOW tez zwracaja uwage... ale w inny sposob...

Gość rozne rude
Zardzewiała >> to Ty mi zarzuciłaś stereotypowe myślenie tylko dlatego, że podałam przykład rudego buraka. Cóż za hipokryzja, podawanie przykładów rudych fajnych gości nie jest ich wybielaniem, a podanie jako przykładu buraka to już sterotypowe myślenie. Zastanów się...

Gość odpuscicie sobie czy nie
rozne rude - przestan sie wyklocac, nie o to tutaj chodzi. niech chociaz ten temat bedzie normalny..... interpretujcie dobrze slowa. i nie kloccie sie:)

Gość rozne rude
odpuscicie sobie czy nie - ja sie nie wyklocam tylko dyskutuje. Reasumując dyskryminacja jest i będzie i nasze rozmowy nic na to nie poradzą...z mojej strony koniec tematu bo niby o czym dyskutowac

Gość dv33
jak to o czym? moze w koncu ludzie zrozumieja....:(

Gość Zardzewiała
Do Różne rude Ja nie zarzucam Tobie stereotypowego myśłenia... moją wypowiedź skierowałam do ogółu. Aby nie kierowali sie stereotypami!

Gość dsvq555
jak widac, kazdy odczytuje z monitora to co lubi... a mogla byc fajna dyskusja.