Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacoolllaaa

mój facet jest inny..

Polecane posty

Gość cocacoolllaaa

jesteśmy ze sobą ponad pół roku.bardzo się kochamy.wczoraj po igraszkach w łóżku leżałam wyczerpana a on wziął chusteczki nawilżające wytarł mi brzuszek(bo tam skończył) i delikatnie cipke...potem sie położył się przy mnie przytulił całował mówił że kocha-jak zawsze po seksie..poczułam że jemu nie zależy tylko na jednym że mnie naprawde kocha..

Gość cocacoolllaaa
:) no wiesz może i tk..tylko że to ja go rozprawiczyłam:)i jest mi wierny..on jest tym wymarłym gatunkiem faceta ..wyjątkowy:P

Gość cocacoolllaaa
było już wiele sytuacji że mógł pokazać jaki jest naprawde(faceci tak mają że na początku słodzą a potem okazują się zupełnie innymi osobami)od przyszłego tygodnia wprowadzamy się do naszego mieszkania bo podjęliśmy decyzje że razem zamieszkamy

Gość papapa
Moj facet robi tak juz ponad 5 lat.

Gość martynoska_23
jesli taki jest to tylko pogratulowac ale to za mało czasu żeby facet pokazał swoje prawdziwe oblicze,wierz mi oni na początku wszyscy bez wyjątku udają...no ale ciesz sie póki możesz, pozdrawiam a ha no faktycznie cos wyjątkowego, że facet wytarł z ciebie swoja sperme, mój tak robi od 4 lat :/

Gość Pół roku
i już z nim uprawiasz seks??????????? Wstyd. Łatwa jesteś. A czy jest taki cudowny? Wytarł ciebie a za godzinę poleciał do innej. Albo wrócił od innej. Nie ma wiernych facetów.

Gość krateczka w kratke
jest jeszcze kilku takich facetów...dziewczyny zwracają uwagę głównie na tych co mają się za nie wiadomo co,dlatego rzadko doświadczają kontaktów z facetami którzy szanują dziewczynę. masz dużo szczęścia i Twój facet nie jest inny tylko jest normalny:) wiem coś o tym bo trafiłam na bardzo podobnego

Gość krateczka w kratke
ja jestem ze swoim chłopakiem znacznie dłużej niż pół roku. co do seksu po półrocznej znajomości to zależy od waszego wieku

Gość maslokakakakkowe
ktoras napisala ze kazdy facet to robi i to normalne nie prawda moj tego nie robi uwaza ze po seksie trzeba isc spac a nie sie przytulac trafilas na fajnego czulego faceta gratuluje