Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandraa21

umówiłam się na randke przez sympatię P dziś godz. 16

Polecane posty

Gość Aleksandraa21

profil założyłam miesiąc temu , dziś się zdecydowałam kogos poznac na żywo . Zdjęcie mam ba! nawet 3 tylko nie wiem czy obiektywnie widać na nich moją wagę 173/75kg, on nie zapytał hmm najwyżej poczuje się oszukany . Odchudzam się , ale nie idzie to ekspresowo :) a przeciez nie zamknę się w domku do grudnia ale przez to czuje się niepewnie :)

Gość Babka Kiepska
Z taką wagą czuj się pewnie. Jeśli Cię popchnie, to się nie przewrócisz :)

Gość martaagacka
jak to nieobiektywnie widac Twoja wage? to zdjecia twarzy?

Gość gtrr6t5ytr55
a moze pokaz swoje zdjecie ;) ?

Gość pirotechniczka
Powodzenia!!! miałam złe zdanie o Sympatii, po wcześniejszych doświadczeniach... ale.... dziś mija rok od spotkania z moim obecnym ukochanym jedynym :-) trzymam kciuki, żeby się Wam udało

Gość RupertXXVII
Poka strone na sympatii.

Gość Andoni
Chujnia na maxa. Wrócisz z płaczem do domu :o

Gość Aleksandraa21
jest zdjęcie sylwetki , ale nosze szpilki i nie jestem na nim w bikini , tylko dzinsy i damska koszula :) Czyli lepiej odwołać randke? kiedys ważyłam 65 ale w ciągu 1,5 roku przytyłam 10 kg , miałam depresje po śmierci mamy więc ją zajadałam , tydzien przed jej odejściem rzucił mnie chłopak po 5 latach bycia razem poprostu zrezygnowałam z życia. Były tylko studia ( naszczęscie zajmujące - medycyna ) i jedzenie. Wiem ! nędzne wytlumaczenie ale teraz już wracam do życia ( siłownia i dieta) ale nie zrzuce tego w ciągu tygodnia. Pytanie do was ponownie: odwołać czy nie ?

Gość Aleksandraa21
ps. wszelkie linki tu podane to nie ja :) grzecznie informuje ( bo juz ktos się nabija)

Gość Aleksandraa21
już odwołałam :D napisałam mu , że mam lodówkę pełną żarcia i szkoda mi żeby się popsuło, co prawda chciał wpaść na wspólną konsułpcję ale mu odmówiłam . No nie będzie zajadał mnie :o chyba że dopłaci :o

Gość RupertXXVII
Poka strone na sympatii. Nie odwołuj randki.

Gość Jak dla mnie
Faceta taka waga wcale mnie nie odstrasza. Wręcz przeciwnie fajnie jak kobieta ma troszkę ciałka. Pozdrawiam i powodzenia. ;)

Moja rada taka "Jak nie udasz sie na brudno to na czysto trudno" czyli jesli nie zaakaceptuje Cie takiej jaka jestes to machnij na to rek..Ja sadze ze nie masz nic do stracenia, potraktuj to jako przygode, podejdz na luzie uda sie ok nie tez ok:) Głowa w gore nie bedzie zle:)

Gość Fantamen 666
Jeśli masz duże cyce, to jest ok :)

Gość Skinny Man
No właśnie, podaj pozostałe parametry :)

Gość Aleksandraa21
włąsnie nie mam biustu :( tylko wielki zadek ale za to szerokie biodra wymiary 119/ 110/89 biodra/talia/biust

Gość Aleksandraa21
nie pokaze profilu na sympatii :) chcem zostać na forum anonimowa . "Cycki" mam , ale będe w płaszczyku z resztą nie chcem znalezc kogos kto łaskawie mnie pomaca , ale nową miłość ( przelotne znajomości to nie mój klimat). Hmmm sama już nie wiem czy iść , nie chcem żeby poczuł się oszukany i szczeze? tez nie chcem tracic swojego czasu na gdybanie , że to miły początek fajnej znajomości

Gość Fantamen 666
Nie pisałem o macaniu :) Po prostu nawet jeśli facet będzie zaskoczony niemile Twoją wagą, to widząc okazały bufet nie zniechęci się. ;)

Gość tolar
jesli ja odwolasz zrezygnujesz czy cokolwiek w tym kierunku to dlugooooooooooooooooooo! jeszcze bedziesz przed sama soba uciekac chyba ze faktycznie opisalas-przedstawilas sie jako wenus to albo to szybciutko wyyprostuj albo odwolaj ;-)

Gość Mam nadzieję że to podszyw
To o tym CHCEM bo jeśli studentka tak pisze to dziękuję bardzo.

Gość Fantamen 666
Jeśli chcesz mieć faceta dla którego decydujące znaczenie ma 10 kg jego kobiety, to czekaj nawet do pogrzebu ;)

Gość tolar
w kazdym innym przypadku iegnij tam :-)

mój polski może nie jest najlepszy jak i szczególnie ortografia , studiuje po angielsku a większość życia spędziłam w Dublinie , staram się :) ale dziękuje za wszelkie uwagi

porostu jestem zestresowana :) co innego kiedy poznajesz kogos odrazu na żywo i proponuje Ci spotkania a co innego taka forma :) z czekaniem do grudnia chodziło mi w kontekscie właśnie takich spotkań z ładunkiem niepewności :)

Gość ghhgfedq22w
Ja przy wzroście 175 ważę 95 kg!! A moje wymiary to 115 /88 / 119 biust/ talia/ biodra, z kim jest cos nie tak ?

Gość Fantamen 666
Powodzenia :) Podkreśl cyce ;)