Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONECZKA35

POŃMCZOSZKI....ŁATWY SEX?

Polecane posty

Gość ILONECZKA35

Uwielbiam pończoszki...mój facet równiez. Spotkałam sie ostatnio z opinia że nosząc pończochy kobieta liczy na łatwy sex... Dla mnie to chore!!! Pończoszki są zajebiscie sexi..a faceci szaleja na widok koronki... Co Wy na to?

Gość EwaO
Faceci są wzrokowcami więc taki widok ich podnieca. Opinia którą przytoczyłaś jest pewnie wyssana z palca przez napalonego faceta i tego typu "opiniami" nie warto się przejmować. Dla faceta widok w kobiety w bieliźnie koronkowej jest bardziej sexy niż widok nagiej kobiety.

Gość ILONECZKA35
Zgadzam sie z Tobą Ewo... Te brednie usłyszałam od mojej kumpeli z pracy..i nie zgadzam sie z jej zdaniem. O mało co nie pokłóciłysmy sie na dobre.. Jej problem..

Gość ILONECZKA35
A niech myśla co chca...najważniejsze że my kobiety osiągamy zamierzony cel...

Gość ILONECZKA35
no no...mogłoby byc ciekawie...

Gość ILONECZKA35
DZIEKI...ALE MAM Z KIM PRZEZYWAC ROZKOSZ...ZDZIERANIA RAJSTOPEK...CIESZE SIE ZE WY MĘŻCZYZNI DOCENIACIE TAKĄ FORMĘ SEXUALIZMU KOBIETY.. OBY WIECEJ PIEKNYCH KOBIET DBAŁO O TĄ PIKANTERIĘ.... POZDRO

Gość zastanawiamsieiiiii
a co moje drogie uważacie o strojach w łózku? moj nowy partner wpadl na pomyslze kupi mi stroj seksownej pielegniarki i kilka innych seksownych kompletow bielizny.. ja nie wiem co mam o tym myslec. to facet temperamentny z fantazja na codzien, nigdy sie z nim nie nudze, ale czy nie za szybko wprowadza nowosci do naszej sypialni? jak sadzicie? a ponczoszki są ekstra! jego tez bardzo krecą.

Gość ANDRZEJ1966
W DZISIEJSZYCH CZASACH SPOTKANIE KOBIETY KTÓRA NOSI POŃCZOCHY RÓWNA SIĘ Z CUDEM,WOLĄ RAJSTOPY BO SĄ WYGODNIEJSZE I TAŃSZE.GOŁA KOBIETA JEST NIE ATRAKCYJNA,W POŃCZOCHACH I KORONKOWEJ BIELIZNIE JEST JAK BOGINI.JA PATRZĄC NA KOBIETĘ ŁADNIE UBRANĄ NIE KONIECZNIE MODNIE I W DROGIE CUCHY ZAWSZE ZASTANAWIAM SIĘ CO MA POD SPODEM,CZY TO SĄ BARCHAMOWE MAJTY I RAJSTOPY CZY PIĘKNA KORONKOWA BIELIZNA I POŃCZOSZKI.MOJE KOCHANE PANIE NOŚCIE POŃCZOSZKI NIE TYLKO DLA SWOICH FACETÓW GDY IDZIECIE Z NIMI DO ŁÓŻKA ALE NA CODZIEŃ .

Gość jjonn
Andrzej ,a ty co nosisz ,tez koronke:)

Gość r5ysetse4t
ja zawsze zakładam ponczochy na dyskoteke do mini czy sukienki. pierwszy raz się bałam ale jak spróbowałam to stwierdziłąm ze o wiele lepiej w nich się tanczy i fajne uczucie jak sie tyle facetów patrzy na mnie:D pod spodnie raczej nie mam zwyczaju bo nie byłoby mnie stać:P

Gość r5ysetse4t
a co do tematu, to wcale nie jestem łatwa... i inne dziewczyny/kobiety noszące ponczochy raczej tez nie ale oczywiscie są odmienne przypadki..