wiolkaxxd 0 Napisano Październik 17, 2009 Kochaliśmy się z chlopakiem, ta gumka byla jakas dziwna, sucha itd, więc przed koncem wyszedł i dokończył sobie ręką, potem poszedł do łazienki i napełnił gumkę wodą i zobaczył, że jest dziura w gumce, tak mniej więcej w połowie długości. Wzięłam tabletke PO. Nie potrzebnie ? Baliśmy się, że prejakulat mój się tam dostać. Dobrze zrobiłam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aldona z peknietego.... Napisano Październik 17, 2009 nurtuje mnie fakt, że dokończył sobie ręka sam??? A tobie co ręce do dupy przyrosły? Kolejna seks egoistka byle by jej było dobrze:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkaxxd 0 Napisano Październik 17, 2009 hahahahahahahahahhahahahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej to on egoista Napisano Październik 17, 2009 sam sobie dokończył a ona odłogiem została :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makola 0 Napisano Październik 17, 2009 jaki jest sens pytania? juz wzielas talbetke wiec po ptokach. pytanie sensowne przed wzieciem, a nie po. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach