Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ediiikredii

apetyt na slodycze w ciazy i po-przyzwyczajenia

Polecane posty

Gość ediiikredii

objadalam sie slodyczami w ciazy jestem juz 4 miesiace po porodzie i nadal musze codziennie zjesc cos slodkiego. w ciazy przytylam 14kg z czego 10 stracilam automatycznie przy porodzie, waze 60kg ale przy moim wzroscie (172cm) nie widac tych kg jak wychodzilam ze szpitala moj brzuch był idealnie plaski a teraz przez te slodycze zaczynam sie zaokroaglac.niemoge przestac!

Gość trttrt
Jesienią każdy latwiej przybiera na masie. To przygotowanie organizmu do ciężkiego okresu niedostatku jedzenia i zimna. Nie przejmuj się, tylko może znajdź sobie jakąs aktywność fizyczną, chocby dłuższe spacery z dzieckiem.

a moge wiedziec co urodzilas bo wlasnie tak patrze ajk to jest z tymi slodyczami i ponoc rodzi sie dziewczynka,ja w 1 ciazy tez jadalm tak slodycze iu urodzil sie synek noi po porodzie jak przestalam karmic to znow zaczelam je jesc!!!!!

Gość ediiikredii
urodzilam dziewczynke, moja mama natomiast nie przepadala w ciazy za slodyczami a ma 3 córki:)

kurcze edii bedziesz musiala sie zmobilizowac, rob sobie jakies koktajle kupuj owoce na to miejsce bo pozniej bedziesz miala wiekszy problem aby znow zgubic zbedne kilogramy i jeszcze te slodycze odstwic calkowicie, nawet cukier takzee walcz teraz i powiem szczerze ze mnie raz na rok taki lapczywy glod na slodycze lapie........brzucho boli od nadmiaru ale ja zaraz ide i znow jem, szczescie raz na rok moze to mam i z tydzien trwa wiec nie jest tak zle

Gość ediiikredii
zaczynam od jutra odstawiac slodycze, bo dzis juz sie skusilam na batona ehh:(

Gość Ja potrafiłam
Zjeść kilogram ciastek na raz. Jak urodziłam apetyt na słodkie znikł. Urodziłam córkę.

Gość dietttt
chcesz schudnac raz na zawsze? zapoznaj sie - nic nie tracisz www.dieta4u.com.pl zapoznaj sie - nic nie tracisz

Gość alutka26
ja w ciąży miałam straszną chęć na słodycze- każdego dnia musiałam zjeść coś słodkiego... 2 tyg po porodzie wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży, później straciłam jeszcze 2 kg (karmię piersią). Niestety, ochota na słodycze pozostała:( i znów zaczynam przybierać na wadze:(