Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vviolins

Hmmm po krotce postanowilam wrzucic to i poznac wasza ocene.Prosze posluchajcie

Polecane posty

Gość vviolins

Wiem, ze sa lekkie opoznienia w poszczegolnych dzwiekach . No ale czy nazwiecie ten wokal tragedia, czy zostawicie na nim -choc- kawalek suchej nitki ???

a moglbym Cie prosic, abys to wrzucila na jakis portal ? moze byc wrzuta czy cos..

Gość
no raczej, nikt nie sciagnie ci pliku:o

Gość beatka sdsd
chetnie bym posłuchała ale raczej nikt nie bedzie ściągał pliku niewiadomego pochodzenia :)

Gość vviolins
aha , rozumiem , obawy macie- spoko.Chwileczka zaraz wrzuce .

nie widze zadnego mp3 playera wbudowanego, a funkcja otworz to to samo co pobranie - tyle ze plik jest umieszczany w folderze dla plikow tymczasowych. Pozatym nie tyle co sie obawiam, ze zawirusowany ale po prostu nie lubie sciagac :>

Gość vviolins
zapomnialam, ze trzeba troszke poczekac zanim sie go odslucha ;/ sorry

Gość vviolins
dobrze szejku , rozumiem :) ( no akurat jestem pewna, ze nic sie nie stanie , no ale nie zmay sie wiec mozesz miec obawy ) sciaga sie normalnei w pare sekund :) a ten na wrzucie trrzba pare chwil poczekac , bo przed paroma minutami go wrzucilam

slucham tak sobie i powiem, ze bardzo fajny masz glos. Nagrywalas to dla kogos czy tak sama z siebie ?:)

Gość
Nie no super ale jakoś znajomo mi brzmi to na pewno Ty? Jak Ty to zrób coś z tym żebyś się nie zmarnowała :)

Gość sluchacz_nieetatowy
Klasycznie zafałszowałaś przy pierwszym "The way you lay your head upon my shoulder when you sleep" Ale ja zawsze najpierw się czepiam. Bardzo ładny masz głos, brzmi delikatnie, mi się podoba, ale nie wiem, czy jest wystarczająco mocny, a niestety ta piosenka (ani formuła karaoke) nie pozwala tego ocenić.

Gość vviolins
tak z nudow :) i tak jest duzo niedosciagniec , ale nigdy sie tego nie uczylam :) Dziekuje bardzo :) w takim razie moze sprobuje cos zaspiewac dla kogos :) bo skoro uwazacie , ze nie m tragedi

powiem wiecej.. chyba zaryzykuje i sobie to sciagne.. :D Bardzo ladnie, idz w tym kierunku, bo masz talent :)

Gość
Złap kontakt z Zapendowską Ona Ci powie szczerą prawdę i jakby co pokieruje :)

Gość vviolins
dziekuje, mam cos chyba jescze na komputerze ,a le to jest tylko kawalek niewielki, ale cos wydaje mi sie mocneijsze niz to, poczekajcie a poszukam i wrzuce :)

Gość
Tyle beztalenci pokroju Mandaryny :o a tu taki fajny głosik

Gość sluchacz_nieetatowy
bardzo ładnie śpiewasz nadal nie da się powiedzieć, czy potrafisz "ryknąć", jak np Aguillera (choć osobiście mi się wydaje, że nie) ale masz śliczny, słodki głos i musisz coś zrobić, by go wykorzystać ! :)

Gość cdgdrgyeyh
przeciętnie

Gość vviolins
nie no az tak ryknac chyba nie potrafie :) ale gdyby kazdy potrafil tak ryknac to byloby juz nudne, delikatne glosy tez musza byc. Oczywiscie mam opory jelsi chodzi o moj glos. Nie oczekujcie ode mnie zbyt wiele, ja nigdy nie spiewalam i sie tego nie uczylam, wiec to takie tylko moje dalekie skrajnosci nudy :) Mimo wszytsko dizkeuje za opinie :) jak dla mnie to i tak wiele uslyszec takie slowa :) pozdrawiam was :)