Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co drapie podczas seksu

Ale żenująca sytuacja - mój facet vs. rodzina... aaaaaaa!!!!

Polecane posty

Mój tata obchodził niedawno 60te urodziny i rodzice zaprosili nas na obiad - mnie i chłopaka. Był też brat z żoną, wujostwo, jakaś kuzynka, słowem większa impreza rodzinna. Wszystko przebiegało super, rodzice bardzo lubią mojego M., tak że bawiliśmy się nawet nieźle. No, ale w końcu doszło do rozpakowywania prezentów... Tata dostał całe mnóstwo bibelotów i pierdół, ale ktoś tam dał mu w prezencie koszulę... Okazała się trochę za mała, a moja mama wpadła na genialny pomysł, żeby przymierzył ją mój facet. Ten nie miał nic przeciwko, ale zamiast wyjść gdzieś do łazienki żeby ją założyć i potem zaprezentować ją na sobie, poszedł po prostu w kąt pokoju, odwrócił się do ściany i ściągnął swoją koszulę, zakładając tą taty... Tylko problem polega na tym, że przez te kilka sekund, gdy stał tak odwrócony plecami, cała familia mogła zobaczyć zadrapania na jego plecach, które ja mu zrobiłam podczas seksu... Oczywiście wszyscy sami się domyślili skąd ma te zadrapania, mnie po prostu zatkało ze wstydu. :O:O:O Brat zwijał się ze śmiechu, padło nawet kilka durnych komentarzy... W życiu nie czułam się tak upokorzona. :(

próbowałam im wmówić ze mój facet położył się na kocie ale mi nie uwierzyli :(

Gość no ja nie wytrzymam
weź wyluzuj, wszyscy z żartem, a ty przeżywasz jak żyd okupację 🖐️

Gość gryczka
Wstydzisz się, że uprawiasz seks ze swoim facetem?

Gość dccddcdcdc
ahahhaaaaaaaaaaaaaaa,dobre!Żal mi cię, bo na pewno bylo ci glupio, ale wyluzuj. Ja bym sie nie spinala na twoim miejscu, w koncu wszyscy sie smiali, tak samo jak ja po przeczytaniu posta

Gość la co drapie podczas seksu
najgorsze jest to że tata dostał też w prezencie za małe majtki :(...

Gość f-16
ja miałam o wiele gorsze wtopy rodzinne i żyję. trochę humoru i dystansu, to twoja rodzina i chyba seks nie jest dla nich szokiem :o

Gość to zalezy ile masz lat
:P jak 15 to radzej to szok dla rodzinki :P btw- biedny facet, nie bola go plecki?

Gość gryczka
Nie przesadzaj, tutaj sytuacja wyszła przypadkiem, Twój facet po prostu w ogóle nie pomyślał o tym. To, że Twoja rodzina otwarcie z tego żartowała, nie świadczy o niej najlepiej. Cóż, stało się, nie ma co rozpamiętywać. Postaraj się przejść nad tym do porządku dziennego, na pewno wkrótce wszyscy o tym zapomną.

Gość gryczka
Pewnie, masz rację. W zasadzie to przepraszam, że tak obcesowo zapytałam. Nie jest do publicznego omawiania, no ale jak coś przypadkiem wyszło, trudno. Zdarza się. Mówię Ci, szybko zapomną i Ty też zapomnij.

Gość ludzie sie bzykaja to
normalne, współczuje, że twój facet ma taka zakompleksiona nieluzacka dziewczyne