Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertywas

oglądałyście wczoraj FAKTY w tvn ??

Polecane posty

Gość jezu rzeczywiście prawdziwy
cud!!!!!!!!!!!!! ale matka to powinna nie powiem co:O jak można dopuścic do czegoś takiego????????????????????

Gość dcfvgbhn
szokujące !!!!! Szczęśliwie się zkaończyło ale matka powinna oberwać :O

Gość laleczka 001
dla mnie cudem to nie jest akurat dziecko spadło widac na brzuch po tym ajk wózek się obrócił i bylo idealnie miedzy kołami metra. ale fakt fakrtem pierwsza myśl jest taka ze wpadniecie wózka pod metro to smierć. a co do matki to tak nie oceniaj akurat spojrzała w dól i nie pomyslala ze wozek moze ruszyc ...ale jak widac trzeba strasznie uważac

Gość o ja cieee nie no szokk
ale ze taji spadek ze wozek sam jedzie?????

Gość a za co ma matka obrywac
? ona budowala metro i zrobila spady poziomu podlogi wzdluz toru metra? no nie przesadzajcie, rownie dobrze mogl zjechac wozek inwalidzki, i co jego tez wina?

Gość kot filemon23
jak pomyśle , co ta kobieta przeżyła w tej sekundzie. niewyobrażalny szok.

Gość dfgyhuji
Kurna ale powinna miec wyobraźnię !!!! OD czego są hamulce we wózku ????? I zwróćcie uwage po jakim czasie się zorientowała, że wózek odjeżdża !!!!!

Gość wspolczuje kobiecie
moze sie zamysliła, kurcze, ale szok musiał przezyc naprawde, myslała ze maluch nie przezyje

Gość 3 po 3
sama przeżyłam szok jak to obejrzałam, a na pewno nie chciałbym być w jej skórze. Cud że nic się nie stało

Gość wszystko mozliweee
a jaka jest pewność, że matka celowo nie pchnęła dziecka z wózkiem

Gość ludzie no nie rozśmieszajcie
mnie! matka powinna mieć instynkt!!! w takich miejscach jak dworzec kolejowy, przystanek autobusowy czy tramwajowy albo stacja metra normalna matka zachowuje potrójną ostrożność! ja nawet na przejściu dla pieszych w miejscach bardzo ruchliwych, albo, gdy widzę, że powierzchnia jest nierówna wciskam hamulec dla bezpieczeństwa i tak czekam na zielone światło... no ludzie, WYOBRAŹNI!!!

Gość ludzie no nie rozśmieszajcie
a poza tym jej reakcja była co najmniej dziwna:O ona zamist zerwać się na równe nogi by łapać wózek w pierwszej chwili jakby wycofała się...:O

Gość o tym wózku
to juz bylo kilka topikow...i na kazdym programie w wiadomosciach to leciało...wystarczy ogladac co sie dzieje na swiecie

Gość a co miala skoczyc pod metro
i próbowac je zatrzymac?...smieszna jestes niestety ty

Gość widze ze idealna
mamuska sie znalazła...no ciekawe ile dzieci ma..ale duszysz o instynkcie...ma sie dosc problemow i mozna sie zapomniec...zagapic:>...nie zycze ci zebys sama musiala swoj instynkt sprawdzac..bo u mnie w rodzinie 4 letnie dziesko sie utopiło..i nie pierdol mi tu o jakis instynktach idiotko jak sie gówno na zyciu znasz

Gość fanatyczka mamuska
jo...!!!!!!!!!!..takie kochamy:) moze bys tak poszla na topik dla karmiacych i troche rad dała..tam lubia robic z siebie ideały:) nadajesz sie:D:D:D ehh..co za tępota na tym swiecie sie wychodowała:P

Gość zagapić to ty się możesz w kib
lu, a nie gdy chodzi o życie niewinnego dziecka! uważam to za totalny brak wyobraźni i mam prawo tak sądzić

Gość zalosne z was laski
Jesteście idiotkami niestety muszę to powiedzieć. Wecie, że WYPADKI się zdarzają? Matka się zayśliła na 3 sekundy. A już tekst niejakiej "nie rozśmieszajcie mnie", że matka się WYCOFAŁA... weź kobieto się ogarnij. Laska się pośliznęła. Zastanówcie się lepiej jak przez ulicę przechodzicie włażąc na pasy wepchnąwszy najpierw przed sobą wózek nie patrząc co się dzieje naokoło. Bo pierwszy raz widzę, jak matce wózek wpadł pod pociąg a lalunie wpadające bezmyślnie z wózkiem na jezdnię codziennie.

Gość lenkaa**
No właśnie - zamyśliła się. 99% wypadków jakim ulegają dzieci jest wynikiem BEZMYŚLNOŚCI dorosłych. Matka jest od tego dorosła zeby myślała za dwoje a nie zamyślała się. Ja uważam ze jest głupia i tyle

Gość ktos napisal od czego sa hamul
ce!i to zdanie popieram.zatrzymala sie to automatycznie powinna zahamowac wozek!bezmyslna i juz!moze chciala pozbyc sie dzieciaka!

Gość miałam szczęście
Miałam podobny przypadek, tyle, że szczęśliwie zakończony, do dziś pamiętam i nigdy nie zapomnę!!!!! Przy wejściu do domu, byłyśmy we dwie, wózek obrócony w stronę bramy wejściowej... Na sekundę obróciłam się otworzyć bramę, wózek już zjeżdżał prawie na ulicę ......stanęłam jak wryta, sparaliżowana .... w bezruchu, bo w tym czasie nadjeżdżał samochód. Obok jakaś osoba krzyknęła i córka w ostatniej z pędu chwili złapała wózek. Nawet jak pisze to nie mogę się uspokoić. WychOwałam dwoje dzieci wczeŚniej i nigdy nie mialam takiego zdarzenia. Więc nie psioczcie na kogoś, tylko potraktujcie to jako ostrzeżenie, że .... NIGDY NIE NALEZY SKIEROWAĆ WÓZKA W STRONE ZJAZDU NA ULICĘ, TORY I INNE NIEBEZPIECZNE MIEJSCA. DOSTAJę TRZĘSAWKI NA SAMO WSPOMNIENIE !!!!

Gość Ups...........................
Ona chciała sobie podciągnąć spodnie a gdy zauważyła co się dzieje to poślizgnęła się, a dziecko było przypięte szelkami i nic mu się nie stało.

Gość zalosne z was laski
Już któraś z kolei "inteligentka" napisała, że może ona chciała się pozbyć dziecka. Póknijcie się w czółko i wsłuchajcie w echo.