Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asekuracja

Zdrabnianie wyrazów

Polecane posty

Zauważyliście jak wielu dorosłych zdawałoby się ludzi stosuje nagminnie zdrobnienia? Na każdym niemal kroku, w każdej dziedzinie. To jest infantylne! domek, miodek, jajeczko, kołderka, miłych senków (WTF ?!), pozdrowionka (bleeeeee), rybka (aż się ciśnie na usta: pipka!), To WCALE nie jest miłe (milusie! - grrr). To jest chore :P

Gość hjkhkjshfks
widze ze fajniutka dyskusyjka sie zapowiada z fajna autoreczka siedzaca przed komputerkiem w domku

Moja kolezaneczka wciąż używa takich zdrobnieniek aż mi sie na wymiotki zbiera. Na imprezce pije piwko, wódeczkę z soczkiem oraz wineczko, podrywając facecików. Jak idzie na zakupy to kupuje buciczki, bluzeczke oraz dżinski. Masakrunia.

Gość campari34
też tak mam najbardziej mnie pod kórwia moja mama jak mówię kurde nie mam pomysła na obiad a ta do mnie zrób kartofelki ,jajeczko i już jest pomysł na obiadek.masakra czasem mam ją ochotkę kopnąć w dupkę i wywalić za drzwiczki jak mi ten text puszcza

Hehehe :D Dobre, dobre :P A kojarzycie te teksty o komóreczkach, smsikach? ;) Albo te opowieści 'A wczoraj kupiłam śliczną sukienunię!' :D