Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polepiona

remont generalny mieszkania...

Polecane posty

Gość DecoRoom
Zapraszam po wszystkie szczegóły na nasz profil na Facebooku.

Jeśli chodzi o kuchnię i łazienkę to polecam ci profil na facebooku Polski Hydraulik, sporo aranżacji i ciekawych rozwiązań. Spoko jest także blog Polski Hydraulik, tam już są obszerniejsze teksty

Gość karolina nylowska
Orientuje się może ktokolwiek z was, czy takie umywalki jak ta: http://www.e-inclusive.pl/Umywalki-%C5%82azienkowe/Umywalki-wpuszczane-w-blat/Umywalka-blatowa-Roca-Diverta-55x425-cm-z-otworem-na-bateri%C4%99.html można wszędzie zainstalować?

Gość agnieszk12345
Polski Hydraulik wrócił? :) Całkiem fajny ten profil, zaczęłam właśnie grać w tą grę z zakręcaniem kranów. Wciągająca :)

Gość margomargo
ja mogę doradzić w kwestii malowania, ostatnio "odświeżałam" swoje mieszkanie, więc trochę się orientuję. Nie oszczędzaj na farbach- okazuje się, że te droższ są bardziej wydajne i pomalujesz nimi większe powierzchnie, koniecznie dobrze zabezpiecz podłogi, nigdy nie wiadomo kiedy Ci coś kapnie, a później jest problem z domyciem. Ja używałam taśm malarskich, które bardzo ułatwiają sprawę, ja używałam bluedolphin, na jednej ze ścian w pokoju dziecka pomalowaliśmy poziomy pasek na inny kolor nakleiliśmy taśmę, nic nie podciekało, przy zrywaniu farba nie odeszła, super sprawa. Jeszcze jedno, jeśli będziesz również malować jakieś elementy w kuchni, to koniecznie zwróć uwagę, żeby farba była zmywalna.

Gość arkadio23
Sporo porad i opinii znadziesz na forum dla budujących i remontujących: www.budowa-info.pl

Gość gość
Zaczyna się od burzenia ścian, usuwania gruzu, zrywania podłogi, to takie podstawy. Ale tych prac nie wykonujecie samodzielnie, po godzinach będzie to się ciągnęło tygodniami, W wawie jest Pewex - mieszkanie przygotowali pod remont w 48h. Samodzielnie ten gruz z 4 piętra wynosilibyśmy przez 2 miesiące.