Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

Moje dziecko nie chce jesc kaszki co mam mu dac w zamian

Polecane posty

Gość daj mu czasu
jezu, dziecko nawet 4 miesiecy nie skonczylo :O czego ty od niego oczekujesz, ze schaboszczaka wszama?

Gość a dlaczego nie wiem
ja zaczelam dawac stale kiedy mial prawie 5 miesiecy, wczesniej dostawal tylko troszke kleiku raz dziennie. Moze nie jest jeszcze gotowy na zmiany

Gość lotto lotto lottio
cz\emu tak ci spieszno do karmienia posilkami stałymi? dziecko w wieku Twojego syna nie wytwarza jeszcze wszystkich enzymow trawiennych robisz mu krzywde ładujac w niego cos innego niz mleko poczytaj troche i sie nie martw ze nie je nie jest gotowy sproboj za kilka tyg malymi kroczkami powoli

przeciez on nie ma jeszcze nawet 4-cy:-O dopiero po skonczonym 4 m-cu powinnas po troszke probowac podawac co innego niz mleko i po co zageszczac wogole? nie przybiera na wadze czy po prostu chcesz sie wyspac?

wlasciwie to przesypia cala noc jak mu wieczorem dam kleik albo kukurydzianke. a na wadze przybiera wlasciwie tylko on po prostu jest duzy i mam wrazenie ze po prostu mleo mu ie wystarcza.

Gość lotto lotto lottio
moj tez byl duzy a pikl tylko mleko taki dzieciak :) nie karm do kaszami :o na jedzenie swinstwa przyjdzie jeszcze pora

Jagoda tu kasza z czerwowek. Chodz do nas na topic my jestesmy wlasnie na etapie omawiania czy zaczynac podawac kleiki kaszki, co dokladnie wprowadzac i kiedy. Dolacz sie.

Gość fdagfdahgdhj
daj spokoj kobieto,dzieciak ma 4 mce, ma jeszcze czas!!!!!!

moj jest duzy 9 kg tylko na piersi a ma 5 m-cy:-o w nocy budzi sie co 2 godz ,przybiera nav wadze ,jest pogodny itp dopiero za tydzien zaczne podawac co innego niz piers,moim skromnym zdaniem za wczesnie na nowosci

wow !!! 9 kg i 5 miesecy troche musiałas go utuczyc albo srasznioe długi mój miaól rok i wazyl 10

Gość a moje uszka
kazde dziecko jest inne jesli chodzi o wage :)

Gość a moje uszka
moj wazyl 9 kg jak mial 6.5 miesiaca, teraz bede go wazyc za tydzien to zobaczymy,ale mierzy przynajmniej 74 cm, ale to takie moje "chalupnicze" mierzenie ;)