Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwona natura

Prawdopodobienstwo zajścia w ciążę.

Polecane posty

Gość zdziwona natura

Chciałabym się zapytać tak teoretycznie. Otóż dni płodne mam od 14.10 kochaliśmy się 11.10 do końca a później już z zabezpieczeniem dzisiaj patrze na kalendarz płodności w necie i pisze mi jak byk: największa szansa poczęcia 19.10. Jaka jest szansa, ze moge byc w ciąży skoro stosunek nastąpił jeszcze przed dniami płodnymi. Czy to w ogóle możliwe?

Gość tak możliwe.......

Gość zdziwona natura
o kurde martwię się bo...jestem po poronieniu i lekarz kazał odczekać 3 ze staraniami miesiące a nam upłynęły dopiero 2 teraz się martwię czy to nie za wcześnie. :o

Gość MANGULKA
dziewczyno przestń sie dostosowywać do kalendarzyka tylko zacznij stosować obserwacje własnego organizmu - NPR !!! będziesz wiedziała kiedy masz owulkę...ona zawsze może się przesunąć ...a co do szansy poczęcia przed dniami płodnymi jest wielka bo plemiki przeżywają do kilku dni w ciele kobiety. Jeżeli chcesz dziecka to nieprzejmuj się tym co mówił że trzeba odczekać 3 m od poronienia bo wiele kobiet zaczyna i zachodzi zaraz po poronieniu- oczywiście donoszą i rodzą zdrowe dzieci...Więc gówa do góry i POWODZENIA!!!:)