Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vollfffiiii

wysokie dziewczyny w obcasach

Polecane posty

Gość vollfffiiii

Jakie wrażenie robią na Was dziewczyny, ktore mimo tego iż sa wysokie ubieraja jeszcze wyskoie obcasy?? Mam 175, i buty 7 cm., czyli 182/183 z butami, dodam ze mam fajna, szczupla figurke(58kg.)

Gość wysokie chude szkapy ble
ideał kobiety- mała czarna:D a te wysokie albo szkapiska, albo po prostu duze baby, nie kobiety- duze BABY

Gość mam 174cm nosze 6-8cm na co d
zien, od wyjscia 10-12 :) i wygladam mega. zreszta bardzo mi sie podobaja wysokie, szczuple, w szpilkach...nogi do nieba:)>

Gość
Też mam 185 w obcasach i mi to lotto :-D co myślą inni, a w szczególności jakieś marne dupki którzy mi do pięt nie dorastają.

Gość martuskaaa
ja tez jestem wysoka mam 170 cm, unikam chodzenia w butach na wysokim obcasie, bo źle się czuję, ale uwielbiam szpilki oglądać, mierzyć, bo stopa wygląda zupełnie inaczej w takich butach, podziwiam kobietki, które nie zwracają uwagi na innych i chodzą w szpilkach, pomimo, że są wysokie:)

Gość Brawuuuuurkaaa
A ja mam 161cm wzrostu i zazdroszczę wysokim dziewczynom. Uwazam, ze jak ja zakładam obcasy to wygladam zwyczajnie. A jak dziewczyna ktora ma 175-180zm zalozy jeszcze obcasy, to wyglada ślicznie i nietuzinkowo - jak moedlka na wybiegu:) Oczywiscie mam na mysli te szczuple lub normalnej budowy dziewczyny, bo jak jest wysoka i ogólnie WIELKA, to juz nieladnie.

Gość
martuskaaa 170 to jest aż tak dużo

Gość martuskaaa
xazui wiesz co nie jest to dużo, ale zostało mi to wmówione w dzieciństwie, przez ojca, który ciągle powtarzał, że jaka ja wysoka i jakie mam duże stopy- rozm,39, wiem, że to śmieszne może się wydać, jednak coś tam w psychice zostało

Gość gdsgrshethfd
Ja mam 165 i gdy naloze szpilki ok 10cm czuje sie jak babochlop... wedlug mnie dziewczyna 180-190cm jest malo kobieca, ale to jej sprawa jak chce wygladac

martuska wez sie walnij mocno w czółko. bo ani 170 cm to bardzo wysoko, ani stopa 39 taka duza. tez mam 170 cm i nie uwazam za jestem wysoka. taka w sam raz. i szpilki 10 cm zakładam a jakze. i stope mam rozmiar wieksza niz ty. chociaz sandałki/szpilki tez mam 39.

Gość martuskaaaa
do grejpfrutowa, jak już wspominałam unikam wysokich obcasów, ponieważ źle się w nich czuję, więc ani w czółko się nie będę walić, ani zmuszać do tego, ja tylko wyraziłam swoją opinię na ten temat, a Tobie gratuluję wysokiej samooceny:)

Gość underpressure
Ja mam 179 i noszę nawet 16 cm szpilki i także martwiłam się jak zaragują na to ludzie ,moi znajomi ,którzy są dużo niżsi ale jak wkońcu zdobyłam się na odwagę i wyszłam w nich to ze strony facetów slyszałam same pozytywne komentarze ,co było bardzo miłe ,a każdy facet na ulicy się za mną oglądał ,natomiast Kobiety zdarzało się ,że spojrzały z zachwytem lub powiedziały coś miłego ,ale większość jednak patrzyła się krzywo ,lub przechodząc obok śmiała się albo walneła głupi komentarz w moim kierunku .Ale ej Kobietki nie przejmujcie się noście co chcecie ,a uwierzcie mi kurdupel na szpilkach nie robi żadnej furory wśród męźczyzn i nikt się tak nie zachwyca niską laska na szpilkach jak wysoką ,ze względu na to ,że niskich lasek na szpilkach jest wuchtaaa.. a do tego jesli niska laska założy szpilki nie ma to żadnego prawie efektu .. ale kiedy wysoka laska założy wysokie szpilki to facetą gęby opadają z wrażenia a Kobiety czerwienią się z zazdrości ,gdyż u Nas wysokich efekty widać ,a nogi mamy do nieba ,figurę odrazu lepszą (szczuplejszą) no i lepszy tyłek :) zresztą czy widzieliście modelki kurduple ? NIE . A jakie laski przyciagają większość facetów ? WYSOKIE ,ZGRABNE z pięknymi nogami ,a nie krótkie kurduple . A wiadomo ,że niższe dziewczyny będą mówić ,że to brzydkie ,olbrzym i wgle z tego względu ,że zazdroszczą .. A większość facetów (nie posiadających kompleksów na temat swego wzrostu ,że sa za malutcy) zwróci w tym momencie cała swoją uwagę na pięknej wysokiej Kobiecie ,Także moje drogie zakładac szpileczki ,niech faceci się zachwycają ,a my będziemy czuć się dobrze ,bo to przecież nic takiego być wysokim na szpilkach ,jak je zdejmiesz już jesteś spowrotem na poziomie swojego faceta (jeśli jest niższy) ,ale za to jakie to efekty daje :),poza tym to tylko szpilki ,które właśnie o to chodzi mają w jakiś sposób zrobić Cię atrakcyjniejszą :) WYSOKIM DZIEWCZYNOM SIĘ TO JAK NAJBARDZIEJ UDAJE . POZDRAWIAM .