Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka noca

szukam perfum o zapachu szarlotki z cynamonem i wanilii

Polecane posty

Gość brunetka noca

wczoraj wyniuchalam sliczne perfumy na jednej dziewczynie w dyskotece, pachniala szarlotka cynamonem i wanilia, znacie perfumy o takich nutach?plissss musze je zdobyc

Gość szukam no szukam
lagunaa---- mam do ciebie jeszcze jedno pytanie odnoscie kenzo slonik, czy ten zapach ma cos wspolnego z litle black dress avonu?

Gość szukam no szukam
opium? oj to chyba on musi byc strasznyyyy

Gość Boskie Buenos
perfumy o zapachu szarlotki?to brzmi apetycznie!:D dobre!:D

ja nie przepadam za nim uzywala go moja mama ,zarowno ten jak opium kobako cashmire i kiedys byl evasion czy jakos tak , jak jechalysmy gdzies razem musialam otwierac okno tak mnie glowa bolala ale wiesz kazdy lubi co innego ,najlepiej przejdz sie do drogeri i sprawdz sama:)

Gość gorsze niz opium
opium az tak nie dusi :P

Gość szukam no szukam
to dlaczego wszyscy tak sie nimi zachwycaja? boje sie, ze przez te opinie na kwc znowu sie natne jak z angelem

Gość szukam no szukam
a czy wg was ten zapach-chodzi mi o elephant- jest lubiany przez mezczyzn? pisza, ze jest niezwykle seksowny

Gość Boskie Buenos
moja mama tez używała jakis czas Evasion!znosny był.ale najlepiej jej pasuje Masumi!kojarzycie na pewno taki zapach!:) ale ten joop itd to faktycznie pachnie jak szarlotka???ja uzywam od dłuzszego czasu Pret a porter,ale moze bym cos zmieniłą...

Gość szkam no szukam
dziewczyny a addict dior?

joop pachnie jablkami slodko ale nie duszaco ,przyjemny zapach:) angel jest ok tylko trzeba naprawde skąpo uzywać jesli mowisz ,ze nie czujesz na sobie perfumu ,to tego kenzo tez bedziesz za duzo uzywac ,przynajmniej ja tak mam:) co w nim jest? nie wiem moze ten orient,pizmo tak kreci faceta wg moich perfum to najbardziej dziala amor amor i euphoria:) szczegolnie ten drugi ale wiadomo musi sie zgrac z osobowoscia Twoim zapachem itd taaak masumi:D wogole kiedys mama kupowala wszystkie nowosci coty:)

addict diora tez mialam ale oddalam mamie:D to sa wlasnie wszystkie z jednej polki duszace ale juz nie tak bardzo jak ele... fakt zapach seksowny ale ciezki bardzo tylko na wieczor jesli Twojemu facetowi nie pasuje angel to addict tez mu sie nie spodoba

Gość Boskie Buenos
nooo widze ze jestem w domu!Euforia tez jest extra!a jak jeszcze lubie Coco MAdemoiselle i Naomi Cambpel Naomagic!

Gość szukam no szukam
czyli, ze addict jest podobny do angela? ja mowiac szczerze w angelu nie wyczuwalam wanilii, a addict jest podobno bardzo waniliowy, a wanilie lubie czy te perfumu przeze mnie wymieniane, tzn addict, elephant sa w ogole dla mlosych kobiet takich po 20? bo maja duzo pochlebnych opinii ale wlasciwie nie wiem kto te opinie wystawia

Gość szukam no szukam
euphorie akurat niedawno wachalam, jest bardzo fajna ale zastanawiam sie czy trwala?i na zime jakos mi nie podchodzi bardziej na wiosne

mhm...coco M.nie podpasowala mi ale Neomagic jak najbardziej:) wogole jak perfumy sa dla mnie za drogie to kupuje jeden drozszy typu CK a drugi tanszy mialam faze na Bruno Banani wszystkie rozowe:) pure woman i woman:)

Gość szukam no szukam
z bruno banani lubie not for everybody lagunaa widze, ze ty jestes zorientowana w perfumach, poradz mi jakis zapach ale z tych trwalych

Gość
euphoria jest bardzo trwała moja mama ma ale mnie nie odpowiada

ja tam w addict nie czuje wanilii,kojarzy mi sie z kobako:p dalam je mojej mamie nie wydaje mi sie zeby to byl zapach na codzien dla 20-latki ale wiadomo kazdy ma swoj gust a z coty uwielbialam vanilla fields niedostepny u nas niestety

Gość szukam no szukam
a halloween jesus del pozo znacie?

Gość szukam no szukam
wanilia fields uwielbialam ten zapach! ale czy te gucci nadaja sie na zime?czy sa cieple i slodkie czy raczej orzezwiajaze i swierze?

Gość
Pamiętacie jaki był kiedyś szał na wykrzyknik? :-D

Gość a co ty tak dzielisz
na letnie i zimowe? wlasnie na zime powinno sie uzywac swiezych, milych zapachow, zeby uprzyjemnic zime i dodac troche powiewow lata trawy czy kwiatow.

Gość a co ty tak dzielisz
wlasnie! kenzo jungle mi przypomina wykrzykniki, tylko mocniejsze.

nieee na pewno nie jest ani swiezy ani orzezwiajacy jest wlasnie w stylu mocnych ciezkich uwodzicieslkich perfum ale nie przytlaczajacych jak opium czy kenzo