Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to mam dylemat

ON 38 LAT , JA 21...

Polecane posty

Gość kokojombo
No ja sobie nie wyobrazam zebym miala sie zwiazac z kolesiem ktorego narzady płciowe sa stare :( 38 lat to nie tak duzo wiec mysle ze ciało powinien miec ok :)

Gość upupupuuuuuuuuuuuuuuuuu
up

Gość zastanów się czy warto
ja równiez mam 21 lat i powiem szczerze, że pod pewnym względem starsi faceci jakoś mnie pociągają ( chociaż z nikim nie jestem). Może to ich doświadczenia zyciowe... Radzę Tobie na początku dobrze go poznać zanim wyjedziesz z nim na narty. Facet 38 lat może oczekiwać od Ciebie więcej niz Ty od niego. Rozmowa w cztery oczy jest całkowicie inna niż przez gadu. Zapytam co na to Twoi najbliżsi, rodzice? Czy jesteś gotowa na ten związek. Może nie zdajesz sobie sprawy ale będzie ciężko. Samo zafascynowanie soba tu nie wystarczy...

Gość no to mam dylemat
Nikt z mojej rodziny nie wie ,że mam takiego "qmpla" ....myślę ,że nie zaakceptowaliby go (jest tylko 10 lat młodszy od mojego taty) Tak tesh zamierzam zrobić - najpierw go poznać , pogadać z nim , myślę ,ze będziemy mieli wiele wspólnych tematów bo mamy wspólne pasje i zainteresowania . Nic jednak mnie w nim nie przeraża - On bardzo chce się spotkać ciągle pyta kiedy będzie mógł mnie zobaczyć, bardzo się interesuje mną , pyta o moje zycie czasem daje rady :) jako przyjaciel wrecz idealny ale bardzo mnie też pociaga...jestem ciekawa jaki jest w realu - datego spotkam sie z nim by go poznać...na związek nie wiem czy sie zapowiada , chyba bałabym sie związać z 38latkiem ,chociaz nigdy niewiadomo co się stanie jak się spotkamy

Gość no to mam dylemat
Moze ktos jeszce sie wypowie ?

Gość zastanów się czy warto
nie wiem co Ci jeszcze doradzić, napisać. kiedy masz zamiar się z nim spotkać i pogadać? kiedy chce do Ciebie przyjechać?

Gość no to mam dylemat
Myślę ,ze to kwestia ok 2,3 tygodni jak tam pojadę ... Tzn ja tam pojade bo się umówiłam z qmpelą z Poznania i z Nim to ma być spotkanie "przy okazji"...

Gość Ewela____
Opowiedz coś o nim. Jeżeli zakręcił w głowie 21latce tzn. że musi być w nim to coś...

Gość Ewela____
a nie będzie ci tak trochę głupio z przyzwoitką? Nie będziecie chcieli sami pogadać? Może być to trochę niezręczna dla tej Twojej koleżanki sytuacja...

Gość no to mam dylemat
No więc mam jego zdjęcia, konto na nk tesh znam... Wysoki , brunet , przystojny ,męska twarz ... Z charakteru : inteligentny, wie co powiedzieć w każdej sytuacji , miły , zadziorny hehehe :D Ma niesamowite poczucie humoru ...gdybym nie wiedziała ile ma lat to dałabym mu jakieś 30 góra ! Zreszta nie słyszałam jeszcze jego głosu i nie wiem jak mówi ...myśle ,że jak przyjdzie mi rozmawiać z nim przez telefon będe zaskoczona :D ale mysle ze pozytywnie... Chciłabym przynamniej :) Pozatym ma strasznie duża wiedze na różne tematy...rozmawialiśmy o filozofii ,historiii ,motoryzacja to jego pasja :) ja takze to loobię...

Gość no to mam dylemat
Jush gadałam z koleżanka...umówię się z nim sama :)

Ja tez poznalam swojego meza przez internet ..........slub tez bralismy przez internet jestesmy jedyna taka para w polsce . Jestesmy razem juz dwa lata .

Gość Ewela____
a ile już ze soba piszecie? Nie będziesz się trochę bała? :P i czy daleko od siebie mieszkacie?

Gość hahahahhahaah
a seks tez uprawialiście tylko przez internet?

Gość mam 23...
MAM 23 LATA A MÓJ TERAZ JUŻ MĄŻ MA 36 WIĘC JEST 13 LAT RÓŻNICY Koleżanka ze szkolnej ławki też 23 lata wyszła za faceta starszego od niej o 28 lat!!!!!!!!! I to nie jest prowokacja dodam że jej ojciec jest tylko rok starszy od swojego zięcia!

Gość knkn
Tak naprawde to gowno o nim wiesz, boze ale laski sa glupie:O

Gość a ha
ja 22 on 35 ja 7 tydzień ciąży my małżeństwo od półtora roku- to ja mam mniej sił na wyjścia, kina, spacery itp. ale chyba jestem tu wyjątkiem

Niestety ale coś w tym jest. Młode kobiety lecące na facetów w tym wieku niestety liczą tak naprawdę na nieoficjalny sponsoring i opakowują to zgrabnie w uczucie, żeby uniknąc negatywnej oceny. 🖐️

Gość Ewela____
Mimo wszystkich tych opisów, będę trzymała za Ciebie kciuki. :) napisz za jakiś czas jak wrażenia, jak spotkanie poszło, itd ;)

Gość Ewela____
Jak będziesz chciała pogadać, zapytać o radę to służę pomocą :)

Gość meryjane
Witaj ;) Wiesz , różnica wieku raczej wielkim problemem nie jest . Ja jestem związana z facetem starszym o 19 lat i jest nam ze sobą przecudnie :) Grunt to dobrze się rozumieć . Ale bardziej martwiłabym się tym , że nie znacie się w realu . Musisz uważać kochana , bo różnie bywa z facetami których znamy tylko z sieci . A jak się właściwie 'poznaliście' ?

Gość no to mam dylemat
Własciwie to poznalismy się jednej grze online...klikamy jush od około miesiąca...nie codziennie bo ma prace ja z reszta tesh ale wiczorkami mamy czas dla siebie :) Pociąga mnie niesamowicie....nigdy nie byłam z facetem starszym odemnie conajmniej 5 lat a tu nagle 17 lat starszy się trafił ... Jush pół roku jestem sama - porzucił mnie chłopak starszy o rok po prawie 3 latach związku ,można powiedzieć ,ze mialam jush pierścionek zareczynowy na palcu a wtedy On zmienił zdanie...jakoś z tego wyszłam , a teraz dodatkowo mysli o nowym facecie mnie dopingują do działania :) Trzymam dietę ,zęby troszke schudnąc znaim sie spotkamy (po rozstaniu z ex schudłam 8 kg) . Na pewo będe sie odzywać i zrelacjonuje Wam jak wyglądało :) może pojade do qmpeli jush w przyszłym tygodniu...:)

Gość No nie wiem.
Piszesz jakbys miala lat 12, jush...tesh...Och...Panie

Gość no to mam dylemat
A to ci w czymś przeszkadza ? Nie czytaj

Gość klopp
napisz mu juSH, teSH to szybko zmieni zdanie co do spotkania:D:D

Gość no to mam dylemat
Pisze tak caly czas i nie uważam ,ze miałby to być dla niego powód do zerwania znajomości...

Gość klopp
Pisze tak caly czas No to facet mimo wieku jest na twoim poziomie, wiec spokojnie sie spotykajcie, dogadacie sie:D