Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to mam dylemat

ON 38 LAT , JA 21...

Polecane posty

Gość no to mam dylemat
Nie sądzę ,zeby takie szczegóły miały decydować o moim poziomie :) bardzo prawdopodobne ,ze to Ty masz 12 lat bo nie myślisz logicznie

Gość no to mam dylemat
Zaczął mi sie zwierzać ze swojej przeszłości...wrecz skarzyc i skamlec jak pies ,że go kobieta porzuciła . Czuje ze strasznie potrzebuje kobiety ,a ja sie zraziłam wobec niego tym ,ze tak srasznie sie wylał ze wszytskim do mnie....ciagle gada ze nie potrafi nikomu zaufac a mimo to chciał sie ze mna całowac :/ nastrój był intymny ...aż za bardzo jak na 1 randce . Ogólnie jest miły inteligentny i super sie z nim gada ...ale jak nie zaczyna gadac o swojej przeszłości . Wyszedl w moich oczach na nieudacznika mimo meskiego wyglądu ....

Gość 212sexy
A ja mam praktycznie taką samą sytuację. Też znamy się tylko z gg, on jest starszy ode mnie 16 lat. Dlaczego mam z niego rezygnować, jak jestem szczęśliwa, że go znam?;>

Gość no to mam dylemat
Jeśli jesteś szczesliwa i dobrze Wam razem to zycze Wam szczescia :) Ja nie miałam szczescia...okazał sie inny . Przystojny mądrala ale to nie wszytsko ...mnie przeraziło jego rozpaczliwe pragnienie posiadania kobiety :( a ja wolałabym zeby był niedostepny i zadziorny

Gość 212sexy
Ale Ty się już przynajmniej z nim spotkałaś, a ja mojego znam jedynie ze zdjęć...

Gość no to mam dylemat
I co ? Jak koleś wygląda ? Daj swojego maila to do Ciebie klikne ,wymienimy sie spostrzezeniami na ten temat

Gość 212sexy
Jakbyś mogła to podaj mi Twojego maila, to ja do Ciebie klikne, bo nie chcę tak publicznie maila podawać. Oka?:)

Gość no to mam dylemat
masz moje gygy 15862569

Gość reshka
u mnie tez najpierw bylo gg, maile i telefony... i niby nie mam 100% pewnosci ze to ten jedyny ... ale nie umiem z niego zrezygnowac ;/ sama mam metlik a on wyczuwa i boi sie ,ze dla mnie to chwilowe...